Αν και δεν κατάφεραν να συγκεντρώσουν τις απαιτούμενες ψήφους από τη σχετική ψηφοφορία των οπαδών και έμειναν εκτός πεντάδας, οι Judas Priest τελικά θα ενταχτούν στο Rock And Roll Hall Of Fame κερδίζοντας το βραβείο “Musical Excellence”.

Πρόκειται για ένα βραβείο που δίνεται σε καλλιτέχνες, συνθέτες και παραγωγούς που η πρωτοτυπία και η επιρροή τους στη δημιουργία μουσικής είναι πολύ μεγάλη.

Τα μέλη που εντάσσονται είναι οι: Rob Halford, Ian Hill, Glenn Tipton, KK Downing, Scott Travis, Les Binks και ο μακαρίτης Dave Holland.

Με αφορμή την ευχάριστη είδηση ο Rob Halford δήλωσε πως όλα τα πρώην μέλη του συγκροτήματος έχουν δικαίωμα και είναι ευπρόσδεκτοί στην τελετή της ένταξης.

«Έχουν κάθε δικαίωμα να είναι μέρος σε αυτό το event. Χαίρομαι πάρα πολύ για όλους. Δεν υπάρχουν πικρίες. Δεν υπάρχει θυμός, κανένα άγχος, τίποτα από όλα αυτά. Κι αν υπάρχουν πρέπει να τα σπρώξουμε έξω. Πρέπει να τα αφήσουμε στην άκρη και να καταλάβουμε και να αποδεχτούμε και να σεβαστούμε αυτή την υπέροχη ευκαιρία και στο τι αντιπροσωπεύει από άποψη αναγνώρισης και εορτασμού».

Στη συνέντευξή του ο Metal God ανέφερε ότι ο Glenn Tipton κατά πάσα πιθανότητα θα παραστεί στην τελετή, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 5 Νοεμβρίου στο Microsoft Theater του Los Angeles.