ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Βαδίζοντας σε νέα πιο σκοτεινά μονοπάτια, και μετά από 2 χρόνια του ντεμπούτου μας με το “Depression Neverending” να έχει κάνει τον κύκλο του, λαμβάνοντας τις καλύτερες κριτικές από Ελλάδα και εξωτερικό. Ήρθε η στιγμή να σας παρουσιάσουμε το νέο μας τραγούδι  “UNDER A THOUSAND SCARS” από τον επερχόμενο νέο μας δίσκο “As Serenity Drowned”.

Ο νέος μας δίσκος θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2019 παγκόσμια, από την Πορτογαλική “MIASMA RECORDS” μια εταιρία που αμέσως πίστεψε στους στόχους μας και στα όνειρα μας για την νέα μας δισκογραφική δουλειά.

Στην σύνθεση των ορχηστρικών μερών συνέβαλε ο Γιάννης Κουτσελίνι (ex- Biomechanical, ex-Deceptor) ένας μαέστρος με μεγάλες διακρίσεις παγκοσμίως για την συμμετοχή του σε βραβευμένες ταινίες: ‘The Great Race’, ‘In Extremis’, ‘Nephilim’

Οι ηχογραφήσεις των τυμπάνων πραγματοποιήθηκαν στα “BREE STUDIOS”, οι κιθάρες, μπάσο και τα φωνητικά στα “Human Sushi Studio” ενώ η μίξη και το master έγιναν στα “Anthropocide Studio” στην Ρωσία.

Σκηνοθεσία και μοντάζ για το Lyric Video “UNDER A THOUSAND SCARS” έγινε από την “RAWBITE STUDIOS” καθώς και για το βίντεο κλίπ που θα ακολουθήσει σε λίγες εβδομάδες.

Σύντομα θα ακολουθήσουν περισσότερα νέα όσο αφορά το νέο μας άλμπουμ και live σε Ελλάδα και εξωτερικό με το πρώτο μας ραντεβού επί σκηνής στο δικό μας φεστιβάλ που διοργανώνουμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά  “This Is Hell Vol 2” στο “Temple Athens” και το καθιερωμένο This Is Hell Tour σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.