Η DetoxEvents ανακοίνωσε τη συμπλήρωση του lineup για το Heavy By The Sea σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

με την προσθήκη των Queen Kwong, των Tardive Dyskinesia στη Θεσσαλονίκη και των Beggars στην Αθήνα.

Heavy By The Sea Festival: 2 Σεπτεμβρίου – Principal, Θεσσαλονίκη, 3 Σεπτεμβρίου – Gazi Music Hall, Αθήνα. Θεσσαλονίκη: Mastodon, 1000mods, Queen Kwong, Tardive Dyskinesia, Αθήνα: Mastodon, Turbonegro, Queen Kwong, Beggars
 
Το line-up του Heavy By The Sea Festival ολοκληρώνεται με την προσθήκη των καλλιφορνέζων Queen Kwong και των «δικών μας» Beggars. Πλέον, το πρόγραμμα των δύο ημερών διαμορφώνεται ως εξής:
Θεσσαλονίκη (2/9): Mastodon, 1000mods, Queen Kwong, Tardive Dyskinesia
Αθήνα (3/9): Mastodon, Turbonegro, Queen Kwong, Beggars
 
Queen Kwong
Οι Queen Kwong είναι ο ορισμός του super-group: ο πολύς Wes Borland (των Limp Bizkit), ο Fred Sablan (μπασίστας του Marilyn Manson), ο Hayden Scott (ντράμερ των Awol Nation και των Filter) και η εντυπωσιακή performer Carre Callaway συνθέτουν ένα εντυπωσιακό πλέγμα μουσικών που σπάνια βρίσκονται μαζί επί σκηνής και αναμένεται να αποτελέσεί την έκπληξη του Heavy By The Sea Festival. Το συγκρότημα σχηματίστηκε μόλις πριν μερικούς μήνες και βασική υπεύθυνη για τον ήχο τους – που αντλεί την έμπνευσή του από ονόματα όπως ο Nick Cave και ο Iggy Pop – είναι η Carre, η οποία υπήρξε ανακάλυψη του μεγάλου Trent Reznor (Nine Inch Nails) και έχει κυκλοφορήσει 2 EPs ως σόλο καλλιτέχνης. Ο πρώτος δίσκος των Queen Kwong αναμένεται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι, ενώ το όνομά τους ήδη φιγουράρει σε μεγάλα φεστιβάλ (Reading, Leeds, The Great Escape, κλπ).
 
Beggars
Οι Beggars έχουν πια καθιερωθεί ως μία από τις καλύτερες rock μπάντες της χώρας. Έχοντας ήδη στο ενεργητικό τους τρία δυναμικά άλμπουμς, εμφανίσεις δίπλα σε ονόματα όπως οι Thin Lizzy και ο Eric Burdon και πολύ έντονη συναυλιακή παρουσία σε όλη την Ελλάδα, μόλις κυκλοφόρησαν τον τέταρτο δίσκο τους «Devil’s Highway».
 
 
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Θεσσαλονίκη
Προπώληση: 25 Ευρώ (early bird tickets), 28 Ευρώ – Ταμείο: 31 Ευρώ

Αθήνα
Προπώληση: 25 Ευρώ (early bird tickets), 28 Ευρώ – Ταμείο: 30 Ευρώ

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στα www.ticketarena.gr, www.viva.gr, Public, Παπασωτηρίου, SevenSpots, Ιανός.
Οι μεταπωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους.