ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Οι Saucerful of Secrets του Nick Mason κυκλοφορούν το “Live At The Roundhouse”, ένα live δίσκο ηχογραφημένο κατά την διάρκειατων sold out shows του συγκροτήματος στο θρυλικό ομότιτλο venue του Λονδίνου, τον Μάιο του 2019. Έχοντας εισπράξει θριαμβευτικές κριτικές για την πρώτη τους περιοδεία, οι Saucerful Of Secrets ζωντανεύουν στο “Live At The Roundhouse” μουσική που είχε ακουστεί από τους Pink Floyd μόνο στα πρώτα τους live, καθώς και τραγούδια που δεν είχαν ακουστεί ποτέ ζωντανά από το ιστορικό συγκρότημα.

Το album κυκλοφορεί στις 17 Απριλίου του 2020 μέσω της Panik Records και της Sony Music και θα είναι διαθέσιμο σε διπλό CD/DVD και διπλό βινύλιο. Με κάθε προ-παραγγελία θα είναι αυτομάτως διαθέσιμη η version των Saucers για το τραγούδι “Fearless”.

O Nick Mason, o Gary Kemp, o Guy Pratt, o Lee Harris και ο Dom Beken, ή αλλιώς οι Saucerful of Secrets του Nick Mason, ενώθηκαν με την απλή ιδέα να παίζουν νεότερα τραγούδια των Pink Floyd, καθώς το θρυλικό συγκρότημα δεν τα έχει παρουσιάσει live επί δεκαετίες! Αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο Nick θα εμφανιζόταν live από το 2005. “Γιατί δεν κλείνουμε ένα δωμάτιο για πρόβες να παίξουμε μερικά τραγούδια και να δούμε πως νιώθουμε μετά;” πρότεινε…

Μερικούς μήνες μετά, την Κυριακή 20 Μαϊου του 2018, οι Saucerful Of Secrets του Nick Mason έφεραν των drummer  των Pink Floyd πίσω στα clubs και συγκεκριμένα στο Dingwalls στην Camden του Λονδίνου. Το performance απέσπασε θριαμβευτικές κριτικές.

Την ίδια εβδομάδα, έγιναν και 3 εμφανίσεις στο Half Moon στο Putney, τις οποίες ακολούθησε η ανακοίνωση της παγκόσμιας περιοδείας που έγινε sold out! Πέντε ακόμα shows στην Αγγλία ανακοινώθηκαν για τον Απρίλιο και τον Μάϊο του 2019, συμπεριλαμβανομένων και 2 ημερομηνιών στο The Roundhouse – στο venue όπου οι Pink Floyd έπαιξαν στις 15 Οκτωβρίου του 1966, στο launch party του International Times.

To “Live At The Roundhouse” των Saucerful Of Secrets του Nick Mason αιχμαλωτίζει τον ενθουσιασμό του συγκροτήματος που παρέμεινε ο ίδιος από την πρώτη τους εμφάνιση μέχρι και την -μέχρι στιγμής- τελευταία. Ηχογραφημένο σχεδόν πριν από ένα χρόνο, στο album ο ακροατής μπορεί να ακούσει μία μπάντα να παίζει με ευτυχία, πάθος και δύναμη. Παρουσιάζοντας τραγούδια όπως τα “Arnold Layne”, “Vegetable Man”, “Interstellar Overdrive”, “Floyd of Atom Heart Mother” και “Green Is The Colour”, οι Saucerful of Secrets του Nick Mason είναι ένα συγκρότημα που ζει την στιγμή και είναι ενθουσιασμένο που ξαναζωντανεύει τη μουσική που παρουσιαζόταν σπάνια στα live των Pink Floyd!

Tracklisting:
Beginnings
Interstellar Overdrive
Astronomy Domine
Lucifer Sam
Fearless
Obscured by Clouds
When You’re In
Remember A Day
Arnold Layne
Vegetable Man
If
Atom Heart Mother
The Nile Song
Green Is The Colour
Let There Be More Light
Childhood’s End
Set The Controls For The Heart Of The Sun
See Emily Play
Bike
One Of These Days
A Saucerful Of Secrets
Point Me At The Sky

Προ-παραγγελία εδώ.