Μια ειδική επετειακή κυκλοφορία από τους Long Live, η οποία συγκεντρώνει το EP που είχαν κυκλοφορήσει το 2000 και ακυκλοφόρητο υλικό, αναμένεται μέσα στο μήνα.

Οι Θεσσαλονικείς σχηματίστηκαν το 1997 και μέχρι σήμερα μετρούν πάνω από 3000(!) εμφανίσεις σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ελλάδας και όχι μόνο, ενώ έχουν μοιραστεί την σκηνή με μερικούς από τουs μεγαλύτερους Έλληνεs καλλιτέχνεs: B.Παπακωνσταντίνου, Φ.Πλιάτσικαs, Τ. Πανούσηs, καθώs και με μεγαθήρια τηs παγκόσμιαs μουσικήs σκηνήs:  Nazareth, Glenn Hughes, Joe Lynn Turner, Dr.Feelgood, Εric Sardinas

 Οι παλιότεροι θα τους θυμούνται και ως μόνιμους θαμώνες της τηλεοπτικής εκπομπής στην ΕΤ3, Jammin, στην οποία εμφανίζονταν συχνά.

Το LP περιέχει στην πρώτη του πλευρά τα τραγούδια του EP: Shedevil, Ride Through The Night, Give Me Love, Hellsdrive, Only Love, I’ll Be There. Στη δεύτερη θα βρούμε τα μέχρι σήμερα ακυκλοφόρητα: 3 Time’s Life, Digital Angel, All I Want Is You, In Your Face, Revolution.

Η κυκλοφορία συνοδεύεται από 4σελιδο insert με φωτογραφίες της μπάντας και τους στίχους των τραγουδιών.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η σύνθεση που ηχογράφησε το EP ήταν: Γιώργος Συμεωνίδης (Sarissa) – φωνή, Λάκης Ραγκαζάς – κιθάρες, Στέλιος Τζιουμέρκας – μπάσο, Αλέξανδρος Δημαρέλλης – ντραμς.

Η διαφορά στη σύνθεση της Β’ πλευράς είναι πως στα τύμπανα καθόταν ο Γιώργος Μοτεσνίτσας (Psycho Choke, Killer SixGun, Methods, One Of Discord, Luna Obscura).   

To άλμπουμ θα είναι διαθέσιμο από τα: B-otherSide Records στην Αθήνα και Vinylmania στη Θεσσαλονίκη.

https://www.facebook.com/LONGLIVETHESSALONIKI