Μόλις ανακοινώθηκε ότι η συναυλία των Witchfynde που είχε αναβληθεί λόγω προβλήματος υγείας του drummer Gra Scoresby θα γίνει τελικά το Σάββατο 11 Μαίου στο The Crow Club. Τα εισιτήρια που έχουν ήδη πουληθεί ισχύουν κανονικά για τη νέα ημερομηνία.
Δελτίο Τύπου
Θρυλικό, occult συνάμα και αισθαντικό NWOBHM από τους Witchfynde που αποτελούν μια μπάντα πρωτοπόρων του κινήματος, που ξεκινούν και δραστηριοποιούνται από τα μέσα του ’70. Πειραματίζονται στο ύφος, βγαίνουν σε περιοδεία με τους Def Leppard το καλοκαίρι του 1980, αλλάζουν εταιρεία, κυκλοφορούν σπουδαία μεν άλμπουμς που όμως τυγχάνουν κακών κριτικών και συγκυριών και διαλύονται! Κι αφού από το 1996 και μετά ένα Best of τους πούλησε αρκετά καλά, το ενδιαφέρον αναζωπυρώθηκε, ώσπου το 1999 έγινε η επανασύνδεση. Φυσικά η μπάντα περνάει και μέσα από μικρές αλλαγές στην σύνθεσή της όλο αυτα τα χρόνια, αλλά με 3 παλιά μέλη να υφίστανται ξάνα ενεργά πλέον, και φτάνουμε στις εμφανίσεις τους σε διάφορα παραδοσιακά metal festivals, όπως και το 2009 στο δικό μας Up The Hammers. Δέκα χρόνια μετά λοιπόν, έφτασε η στιγμή για την επόμενη επίσκεψη στη χώρα μας, έτσι οι βετεράνοι του ιστορικού κινήματος που ονομάζουμε nwobhm, Witchfynde, θα ανέβουν στην σκηνή του The CROW CLUB, το Σάββατο 11 Μαΐου 2019, μαζί με Strikelight και Flying Dutchman, για να απλώσουν την μαγεία του φεγγαριού πάνω από την πόλη της Αθήνας.
Αλλα δεν σας φέρνουμε μόνο αυτούς…!! Μαζί τους (μανατζερ) και στον πάγκο του merch και της Metal Nation Records (με πολλά rare NWOBHM) o Jess Cox, ιδρυτικό μέλος (φωνη) των επίσης θρυλικών Tygers of Pan Tang !!
Είπαμε η βραδιά θα είναι τίγκα στο …νέο κύμα από το νησί !!
MOON MAGIC OVER ATHENS !
ΕΝΑΡΞΗ: 20:30
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 15 ΕΥΡΩ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ (Sirens Records, Metal Era, NO REMORSE RECORDS, EAT METAL RECORDS)
ΠΟΡΤΑ: 19 ΕΥΡΩ