Νέο άλμπουμ από τους Queens Of The Stone Age

0

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Οι Queens of The Stone Age μόλις κυκλοφόρησαν το 8ο άλμπουμ τους “In Times New Roman…” από την Matador.

To “In Times New Roman…” είναι ωμό, μερικές φορές πολύ σκληρό και δεν συνιστάται για όσους δεν το λέει η καρδιά τους. Κι όμως, είναι ίσως το πιο όμορφο και σίγουρα το πιο απολαυστικό άλμπουμ της δισκογραφίας τους. Οι πιο αιχμηροί στίχοι του Joshua Homme, ως τώρα, ενισχύονται από τον χαρακτηριστικό ήχο των QOTSA που όμως, εδώ διευρύνεται και γεμίζει με νέες και πρωτόγνωρες ανατροπές σχεδόν σε κάθε τραγούδι. Με το “In Times New Roman…” βλέπουμε ότι μερικές φορές χρειάζεται κανείς να κοιτάξει κάτω από τις πληγές και τις ουλές για να δει την ομορφιά, και μερικές φορές οι πληγές και οι ουλές είναι η ομορφιά.

Τα μέλη των QOTSA νιώθοντας κάπως έξω από τα νερά τους και αντιμετωπίζοντας δυσκολία να βρουν μουσική με την οποία μπορούσαν να συνδεθούν, έκαναν αυτό που συνηθίζουν να κάνουν: Στο “In Times New Roman…” είναι ο ήχος μιας μπάντας που δημιουργεί τη μουσική που θέλουν να ακούσουν τα μέλη της καταφέρνοντας παράλληλα να συγκεντρώσει το κοινό γύρω από το δικό της ηχητικό σύμπαν. «Ο κόσμος θα τελειώσει σε έναν ή δύο μήνες», τραγουδά ο Homme, ρωτώντας: «Τι θέλετε να κάνετε με τον χρόνο που σας απομένει;» Οι Homme, Troy Van Leeuwen, Dean Fertita, Michael Shuman και Jon Theodore ίσως να μην μπορούν να μας σώσουν αλλά δημιουργούν ένα «περιβάλλον» απόδρασης.

Το πρώτο single από το “ In Times New Roman…” ήταν το “Emotion Sickness” ενώ ακολούθησαν τα “Carnavoyeur” και “Paper Machete”

Οι ηχογραφήσεις και οι μίξεις του άλμπουμ έγιναν στο studio του Josh Homme, Pink Duck (RIP), ενώ πραγματοποιήθηκε επιπλέον ηχογράφηση και στο Shangri – La. Η παραγωγή του έγινε από τους Queens of The Stone Age και η μίξη από τον Mark Rankin.Το artwork είναι του μόνιμου συνεργάτη τους Boneface. Το άλμπουμ είναι διαθέσιμο σε LP (σε 5 χρώματα), CD και ψηφιακά στις .

Επίσης, οι Queens Of The Stone Age είναι headliners στο Other Stage του Glastonbury, την Κυριακή 25 Ιουνίου, ενώ πρόσφατα ανακοίνωσαν και τις λεπτομέρειες της περιοδεία τους, σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ευρώπη. Ο τίτλος της περιοδείας είναι“The End Is Nero” και αποτελεί μια πρόσκληση από τους Joshua Homme, Troy Van Leeuwen, Michael Shuman, Dean Fertita and Jon Theodore προς τον κόσμο να έρθει για να γιορτάσουν μαζί το τέλος του κόσμου. Μια πρόσκληση για όλους όσους θέλουν να ανήκουν κάπου. Εκεί θα το βρουν.

Δείτε το trailer της περιοδείας

Ακούστε το “In Times New Roman…” εδώ

Κυκλοφορεί από την Matador με την υποστήριξη της The Hubsters

Ακολουθήστε μας στα social media και στο You Tube
YouTube || Instagram || Facebook || Spotify || Souncloud