Οι πειρατές κυκλοφόρησαν ένα καινούριο τραγούδι με τη μορφή lyric video με τον τίτλο “The Shellback” από το επερχόμενο άλμπουμ τους “Blood On Blood”, που θα κυκλοφορήσει στις 29 Οκτωβρίου από την SPV/Steamhammer.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου το συγκρότημα επιστρέφει στην ατμοσφαιρική θεματολογία του κλασσικού “Black Hand Inn” με ένα prequel αυτής της ιστορίας.

Θυμηθείτε τι είχε δηλώσει ο Καπετάνιος πρόσφατα για το νέο του πόνημα: «Όλοι γνωρίζουμε πόσες δυσκολίες αντιμετώπισε ο καλλιτεχνικός χώρος κατά τη διάρκεια του lockdown. Από την άλλη, μου έδωσε, όπως και σε άλλους καλλιτέχνες επιπλέον χρόνο, αφού οι περισσότερες κυκλοφορίες έπρεπε να αναβληθούν. Εκμεταλλεύτηκα αυτό τον χρόνο για να βελτιώσω και την παραμικρή λεπτομέρεια στο καινούριο υλικό. Το αποτέλεσμα είναι ένα άλμπουμ που κατά τη γνώμη μου είναι το καλύτερο στην καριέρα των Running Wild μέχρι σήμερα. Το κάθε ένα από αυτά τα δέκα τραγούδια ακούγεται ακριβώς όπως τα είχα στο μυαλό μου όταν τα συνέθετα. Ποτέ δεν ήμουν πιο ευτυχισμένος με ένα Running Wild άλμπουμ μέχρι τώρα».