Νέο βίντεο από τους Fifth Angel

0

Οι Fifth Angel δημοσίευσαν ένα καινούριο βίντεο για το τραγούδι “We Are Immortal”, από το άλμπουμ τους “When Angels Kill”, που κυκλοφόρησε από τη Nuclear Blast.

Ο ντράμερ και παραγωγός, Ken Marry, σχολιάζει σχετικά με το βίντεο: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που αποκαλύπτουμε το τρίτο βίντεο και τραγούδι από το νέο concept άλμπουμ των Fifth Angel, ‘When Angels Kill’. Το ‘We Are Immortal’ αποκαλύπτει το επόμενο μέρος της ιστορίας που ακολουθεί έναν παγκόσμιο τύραννο που έχει εξαπολύσει την καταστροφή σε όποιον του αντιτίθεται. Πολλοί από την αντιπολίτευση έχουν πλέον σβήσει και το ‘We Are Immortal’ είναι ένα τραγούδι αντίστασης και προκλητικότητας απέναντι σε συντριπτικές πιθανότητες και τις πιο σκοτεινές καταιγίδες. Το τραγούδι μιλάει για τις θαραλέες και ατρόμητες καρδιές των νεαρών επιζώντων, οι οποίοι είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν ό,τι κι αν βρεθεί στο διάβα τους. Και για να μάθει κανείς τι θα επακολουθήσει, θα πρέπει να αγοράσει το διπλό άλμπουμ βινυλίου, να αφθερώσει μια βραδιά και να καθίσει να απολαύσει αυτή την 70λεπτη ηχητική «ταινία»!

«Είμαστε περήφανοι που επιτέλους κυκλοφορεί το “When Angels Kill”, ένα concept άλμπουμ που ετοιμαζόταν πάνω από δύο χρόνια. Αυτό είναι το τέταρτο άλμπουμ μας, και είναι ίσως το πιο σημαντικό που έχουμε κάνει μέχρι σήμερα. Το ‘When Angels Kill’ συνυφαίνει νέα τραγούδια με θέματα, τίτλους τραγουδιών, ακόμα και κάποιο στιχουργικό περιεχόμενο από τα τρία τελευταία άλμπουμ για να φτιάξει μια συνεκτική και συναρπαστική ιστορία τυραννίας, αγάπης, προδοσίας και επιβίωσης. Πιστεύουμε ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που επιχειρείται κάτι τέτοιο, τουλάχιστον απ’ όσο γνωρίζουμε, και αν κάποιος θέλει να μάθει περισσότερα για το τι έχει συμβεί στην ιστορία, μπορεί ακόμα και να γυρίσει πίσω και να ακούσει τα παλαιότερα άλμπουμ στα οποία γίνεται αναφορά για να αποκτήσει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα. Αυτό είναι το είδος του δίσκου που μπορείς να ακούσεις πολλές φορές και να παίρνεις κάτι καινούργιο κάθε φορά. Ελπίζουμε ο κόσμος να εντρυφήσει σε αυτόν», δήλωσε για το άλμπουμ.