ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ SCAR OF THE SUN

0

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Οι έλληνες Modern Metallers Scar Of The Sun παρουσίασαν το καινούριο τους video clip για το τραγούδι «Among Waters And Giants» από τον τελευταίο τους δίσκο «In Flood» ο οποίος κυκλοφορεί διεθνώς από το 2016 μέσω της Scarlet Records (ΙΤ).

Σκηνοθέτης του βίντεο είναι ο Αχιλλέας Γκατσόπουλος (Hypnagogia Productions), μόνιμος συνεργάτης της μπάντας από το ξεκίνημά της και υπεύθυνος για τη συνολική οπτική ταυτότητα του συγκροτήματος. Ο Αχιλλέας Γκατσόπουλος έχει εργαστεί σε πολλά σημαντικά φίλμ του ξένου κινηματογράφου και για πολλούς διεθνώς αναγνωρισμένους καλλιτέχνες και συγκροτήματα (Dark Tranquillity,  Candlemass, Steven Wilson, Arcturus, Nightfall κ.α.), ενώ επίσης έχει συνεργαστεί στην παραγωγή music video για καλλιτέχνες όπως οι Pet Shop Boys, η Skin (Skunk Anansie), ο James Blunt, ο Erick Morillo και άλλοι.

Οι Scar Of The Sun είναι μια Modern Metal μπάντα με έδρα την Αθήνα, η οποία ξεκίνησε σαν Modern Atmospheric Metal σχήμα και σταδιακα εξέλιξαν τον ήχο τους σε ένα φρέσκο μίγμα με επιρροές Σουηδικού  Death Metal, Metalcore και Djent.

Έχουν κυκλοφορήσει σε παγκόσμιο επίπεδο δύο άλμπουμ με μεγάλη επιτυχία από την ιταλική Scarlet Records [“A Series Of Unfortunate Concurrencies” (2011) και “In Flood” (2016)] και έχουν πραγματοποιήσει πλήθος εμφανίσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό. Στο πλαίσιο προώθησης των δίσκων τους έχουν συμμετάσχει σε περιοδείες σε όλη την Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο μαζί με γνωστές μπάντες του χώρου, όπως οι Dark Tranquillity, Moonspell, PAIN, Insomnium, Firewind, Katatonia, Rage, Pain Of Salvation κα.

Αυτή τη στιγμή η μπάντα ολοκληρώνει το τρίτο κατά σειρά full length άλμπουμ της, για το οποίο θα υπάρχουν ανακοινώσεις πολύ σύντομα.