Ο David Draiman στο νέο βίντεο της Nita Strauss

0

Αφού απέφυγε τον τραυματισμό από το μπαστούνι του Alice Cooper πριν λίγες μέρες, η Nita Strauss δημοσίευσε το νέο της βίντεο για το single “Dead Inside”, με τη συμμετοχή του David Drainman των Disturbed.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η κιθαρίστρια κυκλοφορεί νέο υλικό από το 2018 και το άλμπουμ “Controlled Chaos” καθώς και η πρώτη που συνεργάζεται με κάποιον τραγουδιστή.

«Είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορώ δική μου μουσική μαζί με έναν τραγουδιστή και είμαι πολύ περήφανη που κάνω αυτό το μεγάλο βήμα με έναν θρύλο σαν τον David Drainman. Η φωνή και οι δυνατοί στίχοι του David πηγαίνουν το τραγούδι σε ένα παραπάνω επίπεδο, που δεν θα μπορούσα να είχα φανταστεί. Και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα το παρουσιάσουμε στον κόσμο», δηλώνει η Nita.

«Καμιά φορά μια ευτυχής συγκυρία μπορεί να είναι πολύ cool. Ήμασταν για χρόνια φίλοι με την Nita. Όταν μου έστειλε το τραγούδι δεν είχα χρόνο για να ασχοληθώ, όμως κυριολεκτικά δυο μέρες μετά, ενώ ήμουν στη Santa Monica και κυριολεκτικά σκότωνα χρόνο, ήρθε κι έδεσε. Είμαι απίστευτα υπερήφανος για το πώς βγήκε και με τιμά που συνέβαλα κι εγώ σε αυτό», δήλωσε ο Drainman.