Σε μια πρόσφατη συνέντευξη του Rob Halford στο “The Jamieson Show”, ο Metal God δήλωσε πως το συγκρότημα δεν έχει τα δικαιώματα για τα πρώτα του δυο άλμπουμ, “Rocka Rolla” και “Sad Wings Of Destiny”, που κυκλοφόρησαν το 1974 και 1976 αντίστοιχα.

«Δεν βρίσκουμε άκρη με αυτούς που έχουν τα δικαιώματα και είναι κρίμα», λέει ο Halford. «Ελπίζω πως μια μέρα μπορούμε να τα βάλουμε στον κατάλογο των Priest γιατί είναι πολύτιμα – είναι θησαυροί. Και νομίζω ότι αυτό το καταλαβαίνουν πάρα πολύ καλά αυτοί που έχουν τα δικαιώματα καθώς τα αναπαράγουν κατά βούληση.

Όπως συμβαίνει κάθε συγκρότημα που έχει το προνόμιο της μακροβιότητας, όπως οι Priest με 50 χρόνια καριέρα, έτσι και σε μας είχαν γίνει αξιοθαύμαστα πράγματα στα πρώτα τρία άλμπουμ. ειδικά η διαφορά του “Rocka Roll” από το “Sad Wings Of Destiny” είναι μεγάλη σαν το Grand Canyon, καθώς το συγκρότημα εξελίχθηκε τόσο πολύ από το ένα άλμπουμ στο άλλο.

Και να θα θέλαμε να μας επιστραφούν. Ποτέ δεν λέμε ποτέ. Πηγαίνουμε πίσω σε αυτά πολλές φορές και λέμε «τι θα χρειαστεί;», γιατί είναι τόσο σημαντικά για μας. Και θέλω να πιστεύω πως κάποια μέρα τα master αυτών των δυο άλμπουμ θα έρθουν στην κατοχή μας», συμπλήρωσε ο Metal God.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι τα “Rocka Rolla” και “Sad Wings Of Destiny” είχαν κυκλοφορήσει από τη Gull Records, με την οποία οι Judas Priest διέκοψαν την συνεργασία σπάζοντας το συμβόλαιό τους και υπογράφοντας στην CBS για το επόμενο άλμπουμ τους, “Sin After Sin”, του 1977.