Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του Αγγλικό Metal Hammer, ο Ozzy Osbourne δήλωσε πως θα συνεχίσει να τραγουδάει στη σκηνή, ακόμα κι αν χρειαστεί να είναι πάνω σε αναπηρικό καροτσάκι.

«Θυμάμαι μερικές καλές συναυλίες και σίγουρα υπήρξαν και χάλια. Ο κιθαρίστας μπορεί να αλλάξει μια κιθάρα, ο ντράμερ ένα τύμπανο. Αν χάσω τη φωνή μου, γαμήθηκα. Μια φορά, θυμάμαι σε μια συναυλία στη Νέα Υόρκη, πηγαίνοντας στη συναυλία δεν μου έβγαινε η φωνή. Ο κόσμος ήταν ήδη εκεί και σκεφτόμουν τι Διάολο θα έκανα. Βγήκα στη σκηνή και προσπάθησα να τραγουδήσω και όλοι ήταν όρθιοι και με χειροκροτούσαν. Ο κόσμος προτιμάει να σε δει και να είσαι σε χάλια, παρά να γυρίσει σπίτι του.

Ζω για τις συναυλίες. Έπρεπε να ακυρώσω την ευρωπαϊκή περιοδεία φέτος, αλλά είμαι αποφασισμένος. Πρέπει να κάνω συναυλίες, ακόμα κι αν πρέπει να με ανεβάσει στη σκηνή με καροτσάκι. Δεν μπορείς να αποσυρθείς από αυτό. Δεν είναι δουλειά, είναι το γαμημένο το πάθος σου. Δεν ξέρω να κάνω τίποτα άλλο. Η σκέψη και μόνο ότι θα κάθομαι όλη μέρα στο σπίτι… είμαι σκυλί του δρόμου, καταλαβαίνεις; Το κάνω αυτό το πράγμα εδώ και 55 χρόνια. Είναι ό,τι καλύτερο συνέβη στη ζωή μου», δηλώνει ο Madman στον… Jack Black που έκανε την συνέντευξη.