Ο κιθαρίστας των θρυλικών Doors, Robby Krieger, θα κυκλοφορήσει τη βιογραφία του με τίτλο “Set The Night On Fire: Living, Dying, And Playing Guitar With The Doors”, την οποία έγραψε μαζί με τον Jeff Alulis και θα εκδοθεί από την Little, Brown στις 12 Οκτωβρίου.

Ο Krieger εξιστορεί πως αγόρασε την πρώτη του κιθάρα από μαγαζί με ενέχυρα, τη φυλάκισή του που ακολούθησε τη σύλληψη για κατοχή ναρκωτικών, το σαλόνι των γονιών του όπου ηχογράφησε για πρώτη φορά με τον Jim Morrison, τα άδεια μπαρ και τις αυλές που έπαιξαν οι Doors τις πρώτες τους συναυλίες, τα στούντιο που  ηχογραφήθηκαν τα μνημειώδη άλμπουμ, τις ιστορικές τους συναυλίες και άλλες πολλές ιστορίες που δεν έχουν ξαναδημοσιευτεί.

Επίσης, στα πιο προσωπικά του μιλάει για τις πολλές δυσκολίες που συνάντησε στη ζωή του, από τον εθισμό στα ναρκωτικά, το νευρικό κλονισμό του δίδυμου αδερφού του και την μάχη του με τον καρκίνο.

Και όλα αυτά με μεγάλες δόσεις χιούμορ σχετικά με συναντήσεις με παλαβούς οπαδούς, διάσημους μουσικούς κι έναν οργισμένο μοναχό…

Πρόκειται για μια χρονοκάψουλα που ταξιδεύει τον αναγνώστη στη δεκαετία του ’60 με τη ματιά ενός μουσικού που έζησε μη συμβατικά.

Για περισσότερες πληροφορίες και προπαραγγελίες κάντε κλικ εδώ