Οι SILVER R.I.S.C. εντάσσονται στο δυναμικό της No Remorse Records! Το νέο άλμπουμ “Knot Over” κυκλοφορεί στις 22 Δεκεμβρίου 2023 ενώ μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο single με τίτλο “Cry No More” το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω.
Οι SILVER R.I.S.C, ένα από τα πιο εμβληματικά και ιστορικά ελληνικά συγκροτήματα της δεκαετίας του ’90, επιστρέφουν με το νέο τους άλμπουμ με τίτλο “Knot Over”. Δημιουργήθηκαν το 1989 στην Αθήνα, ηχογράφησαν και κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ “Anything She Does” στην Molon Lave Records το 1993. Επηρεασμένοι από τους ήχους του Heavy Rock, των Blues και του Funk, κατάφεραν αμέσως να κάνουν μεγάλη αίσθηση στη δεκαετία του ’90 μέσα από συναυλίες, παρουσιάσεις και συνεντεύξεις στα μέσα ενημέρωσης. Τόσο στο στούντιο όσο και στη σκηνή, ο ήχος και οι επιδόσεις του συγκροτήματος τράβηξαν την προσοχή πολλών. Επανενώθηκαν το 2019 και 30 χρόνια μετά το ντεμπούτο άλμπουμ τους, οι νέες ηχογραφήσεις είναι πραγματικότητα!
Το νέο άλμπουμ “Knot Over” περιλαμβάνει 9 κομμάτια με πλούσια ενορχήστρωση και δυναμικό ήχο. Το άλμπουμ είναι ηχογραφημένο από τον Πάνο Γασπαράτο, τον Γρηγόρη Γιαρέλη και τους Silver R.I.S.C. Η μίξη και το master έγινε από τον Γρηγόρη Γιαρέλη. Παραγωγή: Γρηγόρης Γιαρέλης και Silver R.I.S.C. Ο σχεδιασμός του εξώφυλλου είναι του Γιώργου Παπαδόπουλου και ο γραφιστικός σχεδιασμός του Σπύρου Ηλιάδη.

TRACKLIST:

1. Anna

2. Cry No More

3. Nothing for Me

4. The Sinner

5. Evil Waves

6. Bad Person

7. She Smiles to the Rainbow

8. Wasted tears

9. Trapped Under the Ice

LINE-UP:

Dimitris Gasparatos – Vocals, Guitars, Keyboards

Spiros Fousekis – Guitars

Tony V. – Drums

D.M – Bass