Λίγες εβδομάδες μετά τη συμμετοχή τους στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, οι The Rasmus επιστρέφουν με το νέο τους single “Rise”. To τραγούδι το έγραψαν μαζί με τον Desmond Child που έχει κάνει και την παραγωγή. Το “Rise” είναι ένα εκρηκτικό ροκ τραγούδι με ορχηστρικά ξεσπάσματα και ένα από το πιο δυνατά τους εδώ και μεγάλο διάστημα.

Ο Lauri λέει σχετικά: «To Rise μιλάει για τη μάχη που δίνει κάποιος απέναντι στην κατάθλιψη. Ο Covid ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για πολλούς ανθρώπους που είχαν προβλήματα ψυχικής υγείας, όπως κι εγώ. Στο βίντεο οι χορευτές αντιπροσωπεύουν την κακή δύναμη και προσπαθούν να μας τραβήξουν κάτω από τη γη. Ωστόσο, το τραγούδι έχει ένα θετικό μήνυμα, το οποίο είναι να μην τα παρατάς, όσο σκληρά κι αν σου φέρεται η ζωή».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Το νέο άλμπουμ των Rasmus, με τίτλο «Rise», θα κυκλοφορήσει στις 23 Σεπτεμβρίου μέσω της Playground Music. Σε παραγωγή των Desmond Child και Joshua, το άλμπουμ θα περιλαμβάνει κομμάτια με τον πρώην κιθαρίστα Pauli Rantasalmi, καθώς και ηχογραφήσεις με τη νέα κιθαρίστα Emilia ‘Emppu’ Suhonen. Ενώ η πλήρης λίστα κομματιών δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη, το εντυπωσιακό εξώφυλλο, που δημιουργήθηκε από τον Henrik Walse και περιλαμβάνει φωτογραφίες από τον Venla Shalin, μπορείτε να το δείτε παρακάτω.

Το “Rise” θα είναι διαθέσιμο ψηφιακά, σε CD, LP  και σε ένα συλλεκτικό box set (LP, CD, logo pin, signed card and 48 page 12“ sized booklet including photοs, lyrics and liner notes ) που θα κυκλοφορήσει σε 1000 αντίτυπα.

Preorder here: https://therasmus.ffm.to/rise

Οι The Rasmus θα εμφανιστούν μαζί με τον Alice Cooper, την Bonnie Tyler και τον Desmond Child στη φιλανθρωπική συναυλία “Desmond Child Rocks The Parthenon” στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού στις 27 Ιουνίου. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της παγκόσμιας εκστρατείας για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα.

Οι The Rasmus θα συνεχίσουν με μια σειρά εμφανίσεων σε Φινλανδικά φεστιβάλ αυτό το καλοκαίρι, πριν ξεκινήσουν την περιοδεία τους στην Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο. 

THE RASMUS TOUR 2022 –: http://therasmus.com/

THE RASMUS are:

Lauri Ylönen – vocals

Eero Heinonen – bass

Emppu Suhonen – guitars

Aki Hakala – drums

THE RASMUS online:

https://www.facebook.com/therasmusofficial

https://www.instagram.com/therasmusofficial

https://www.youtube.com/user/RasmusOfficial

http://therasmus.com/