ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Μετά από αρκετά χρόνια, ο Ozzy Osbourne ξανά ενώνει τις δυνάμεις του με τον καταξιωμένο σκηνοθέτη και σεναριογράφο Jonas Akerlund (που είχε δουλέψει με τον Osbourne για τα κλιπ “Let Me Hear You Scream” και “Gets Me Though”) για την κυκλοφορία του Official Music Video του Νο 1 Rock Radio single “Under The Graveyard”.

Το (σχεδόν) αυτοβιογραφικό βίντεο γυρίστηκε πρόσφατα στο Los Αngeles και πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Jack Kilmer (ως Ozzy Osbourne) και Jessica Barden (ως Sharon Osbourne). Διαδραματίζεται στα τέλη του ‘70 δηλαδή στις αρχές της solo καριέρας του Ozzy και δείχνει πως ένα χέρι βοηθείας και αγάπης, τον έβγαλε από την σκοτεινή ζωή του και άλλαξε τα πάντα.

«Για το “Under the Graveyard” o Jonas δημιούργησε μία ταινία μικρού μήκους για να αφηγηθεί την ιστορία», σχολίασε ο Ozzy Osbourne. “Για να είμαι ειλικρινής μου είναι αρκετά δύσκολο να δω το βίντεο γιατί με πηγαίνει πίσω σε μία από τις πιο σκοτεινές εποχές της ζωής μου. Η Sharon ήταν εκεί για εμένα. Με στήριξε και πίστεψε στις δυνάμεις μου. Ήταν η πρώτη φορά που είναι εκεί για να με υποστηρίξει στο 100% και να με βοηθήσει να σηκωθώ, αλλά σίγουρα δεν ήταν η τελευταία φορά”.

To single πρόσφατα κατέκτησε την Νο1 θέση στο Rock Radio Chart και έχει ήδη συγκεντρώσει 5.4 εκατομμύρια streams παγκοσμίως. Αυτό είναι το τρίτο Νο1 στο συγκεκριμένο chart για τον βραβευμένο με Grammy τραγουδιστή και τραγουδοποιό. Το “Under the Graveyard” είναι η πρώτη σόλο κυκλοφορία του Osbourne μετά από πάρα πολλά χρόνια και είναι το πρώτο δείγμα από το επερχόμενο album του “ORDINARY MAN”, που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2020 από την Panik Records και την Sony Music.

To “ORDINARY MAN” ηχογραφήθηκε στο Los Angeles και συμμετέχουν ο παραγωγός Andrew Watt στις κιθάρες, ο Duff McKagan (Guns N’ Roses) στο μπάσο και ο Chad Smith (Red Hot Chili Peppers) στα drums.

Δείτε το Music Video εδώ.