Ο πρώην κιθαρίστας των Mötley Crüe, Mick Mars, θα κυκλοφορήσει το πρώτο του σόλο άλμπουμ, “Other Side Of Mars”, στις 23 Φεβρουαρίου, από τη δική του εταιρεία, 1313, LLC.

«Ήθελα να κάνω κάτι μεγάλο και ζόρικο. Ο συνεκτικός κρίκος είναι ότι ο κόσμος θα ακούσει τον ήχο μου. Είμαι αυτό που είμαι. Κανείς άλλος δεν μπορεί να το κάνει. Και όπως όλοι, δεν έχω απεριόριστο χρόνο ζωής. Έτσι, θα κάνω ό,τι μπορώ για να κάνω πολλά πράγματα».

Στο “Other Side Of Mars” ο κιθαρίστας συνεργάζεται ξανά με τον παραγωγό Michael Wagener, που είχε δουλέψει με τους Crüe στο ντεμπούτο άλμπουμ τους, “Too Fast For Love” το 1982.

Οι μουσικοί που τον συνοδεύουν στο άλμπουμ είναι ο Jacob Bunton στα φωνητικά, ο Ray Luzier των Korn στα τύμπανα, ο Paul Taylor των Winger στα πλήκτρα, ο Chris Collier στο μπάσο και ο Brion Gamboa, που τραγουδάει σε δυο κομμάτια.

Τέλος, ο Mick δηλώνει ότι δουλεύει ήδη πάνω στο επόμενο σόλο άλμπουμ του… «αν σταματήσεις να μαθαίνεις καινούρια πράγματα, αν σταματήσεις να παίζεις καινούρια πράγματα… τελείωσες. Πρέπει να κινείσαι διαρκώς και να δημιουργείς. Next!», δηλώνει.

Σαν πρώτο δείγμα από το άλμπουμ μπορείτε να ακούσετε το τραγούδι “Loyal To The Lie”, παρακολουθώντας το βίντεο παρακάτω…

“The Other Side of Mars” track listing:

01. Loyal To The Lie
02. Broken On The Inside
03. Alone
04. Killing Breed
05. Memories
06. Right Side Of Wrong
07. Ready To Roll
08. Undone
09. Ain’t Going Back
10. LA Noir