Το Wacken Open Air γίνεται ψηφιακό φέτος

0

Το μεγαλύτερο metal festival ανοιχτού χώρου στον κόσμο, το Wacken Open Air, ακυρώθηκε για φέτος, όμως οι διοργανωτές ανακοίνωσαν την ψηφιακή του έκδοση, η οποία θα λάβει χώρα στις προγραμματισμένες ημερομηνίες από 29 Ιουλίου έως 1 Αυγούστου.

Το φεστιβάλ θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω application από το wacken-world-wide.com, MagentaMusik360 και MagentaTV. Οι οπαδοί θα μπορούν να απολαύσουν κλασσικές αγαπημένες εμφανίσεις από συγκροτήματα όπως οι Blind Guardian, Heaven Shall Burn, In Extremo, Kreator και Beyond The Black, αλλά και νέες μπάντες που έχουν αναδειχτεί από το Wacken Metal Battle και το Wacken Foundation σε μια καινοτόμα πλατφόρμα, η οποία εκτός από συναυλίες θα περιλαμβάνει και συνεντεύξεις, συζητήσεις, αλλά και παρασκηνιακό υλικό. Μάλιστα, το πρωτοποριακό design και η εντυπωσιακή του τεχνολογία θα αποτελέσουν σταθμό για τη βιομηχανία της ζωντανής μουσικής, όπως αναφέρει το δελτίο τύπου.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούμε να μοιραστούμε αυτά τα νέα μαζί σας. Όλη η ομάδα δούλεψε με μεγάλη φιλοδοξία και κίνητρο τις περασμένες εβδομάδες και μήνες για να εφαρμόσει το νέο concept του Wacken Open Air ώστε να παρουσιάσουμε ένα πακέτο που όμοιό του δεν θα έχει ξαναδεί κανείς», δηλώνει ο Thomas Jensen – συνιδρυτής του WOA.

«Μετά την ακύρωση της διοργάνωσης αυτή τη χρονιά, το νέο φορμά είναι μια αχτίδα ελπίδας που μας επιτρέπει να γιορτάσουμε μαζί με τους πιστούς μας οπαδούς, συνεργάτες και τους καλλιτέχνες με έναν ανεπανάληπτο τρόπο», συμπληρώνει ο έτερος συνιδρυτής, Holger Hubner. «Ανυπομονούμε για τις αντιδράσεις και τις παρατηρήσεις σας και δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλο να παρουσιάσουμε το Wacken σε όλο τον κόσμο».

Wacken World Wide online:
https://www.wacken-world-wide.com           
https://www.facebook.com/wackenworldwide
https://www.instagram.com/wackenworldwide/
https://twitter.com/WackenWorldWide