Οι Metallica εμφανίστηκαν χθες 12 Απριλίου στην εκπομπή “Jimmy Kimmel Live”, στην τρίτη από τις συνολικά τέσσερις σερί εμφανίσεις τους που θα ολοκληρωθούν την Πέμπτη 13 Απριλίου.

Όπως είχε αποκαλυφθεί ήδη από την πρώτη ημέρα που εμφανίστηκαν στην εκπομπή έπαιξαν το “Master Of Puppets”, με τις ιαχές “master, master” από το μικρό αλλά φασαριόζικο κοινό να δονούν το στούντιο!

Την προηγούμενη ημέρα, Τρίτη 11 Απριλίου έπαιξαν το “Holier Than Thou”, ενώ τη Δευτέρα είχαν παίξει το “Lux Aeterna”.

Στο πλαίσιο της εκπομπής τα μέλη των Metallica έπαιξαν… κουκλοθέατρο μπροστά σε κοινό που αποτελούνταν από παιδιά και παρουσίασαν… την ιστορία του γκρουπ εν συντομία!

Το συγκρότημα έδωσε συνέντευξη με τον παρουσιαστή την Δευτέρα, με τους James Hetfield, Lars Ulrich, Kirk Hammet, “the most adorable boy-band of all time”, όπως τους αποκάλεσε, να συζητάνε για το “Master Of Puppets”, τους νεαρούς οπαδούς τους, την εκτόξευσή τους μετά το “Stranger Things”, τα παιδιά τους που είναι μουσικοί, τον διαγωνισμό διασκευής Metallica που έχουν ξεκινήσει για μπάντες παρέλασης σχολείων και κολλεγίων, την περιοδεία τους όπου θα παίζουν από δυο βραδιές σε κάθε πόλη, την δική τους δισκογραφική που βγάζει τους δίσκους τους και τα πρώτα άλμπουμ που αγόρασαν.

Tο νέο άλμπουμ, “72 Seasons”, θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 14 Απριλίου, ενώ σήμερα, Πέμπτη, θα προβληθεί σε κινηματογραφικές αίθουσες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης και της χώρας μας.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα βίντεο για το “Master Of Puppets”, το κουκλοθέατρο και το “Holier Than Thou”.