Σε μια ακόμα συνέντευξη, αυτή τη φορά με το”The Totally ‘80s Podcast”, ο David Coverdale αποκάλυψε κάποια από τα άμεσα σχέδια του.

Μετά τις πρόσφατες δηλώσει σχετικά με τις ζωντανές εμφανίσεις (που μπορείτε να διαβάσετε εδώ) η εύλογη ερώτηση ήταν αν θα αποσυρθεί. Διαβάστε τι απάντησε «Όχι, δεν μπορώ να αποσυρθώ από τη μουσική- είναι το οξυγόνο μου. Έχω προγραμματίσει τουλάχιστον τρία έως πέντε χρόνια με projects. Μόλις τελειώσουμε αυτό που είναι προγραμματισμένο για να γιορτάσουμε τους Purple αργότερα φέτος (ΣΣ μιλάει για την deluxe έκδοση του “The Purple Album), θα αρχίσουμε να δουλεύουμε το αποχαιρετιστήριο DVD, το αποχαιρετιστήριο άλμπουμ από την τελευταία περιοδεία. Και η μπάντα ήταν θεαματική. Δεν ξέρω αν είδατε, είχα μια όμορφη γυναίκα που ονομάζεται Tanya O’Callaghan που την πήρα από τον Steven Adler στο μπάσο – απλά μια πανέμορφη, ταλαντούχα γυναίκα που κόβει την ανάσα. Γιατί δεν είχα γυναίκα στους Whitesnake πριν; δεν θα μάθω ποτέ. Αλλά είχαμε τον Dino Jelusick, δύο πληκτράδες, δύο κιθαρίστες. Ο Tommy Aldridge ισοδυναμεί με έξι ντράμερ. Και τα μέρη που παιξαμε και το κοινό, ήταν όλα πολύ συναισθηματικά. Έτσι νομίζω ότι το αποτυπώσαμε αυτό στην ηχογράφηση και στα βίντεο για τους ανθρώπους που δεν μπόρεσαν να έρθουν στις πραγματικές συναυλίες. Θα είναι ένα πολύ καθοριστικό πράγμα.

Σύντομα θα μιλήσω με το συγκρότημά μου για την ιδέα ενός αποχαιρετιστήριου στούντιο άλμπουμ των Whitesnake και να καλέσω κάποια πρώην μέλη να συμμετάσχουν για να το κάνουμε πιο ολοκληρωμένο – τον Adrian (Vandenberg) ίσως, τον Doug Aldrich, να δούμε αν θα ήθελαν να συμμετάσχουν… Τον Michael Devin – όλοι άνθρωποι που λατρεύω, και να δούμε πώς θα πάει. Αλλά νομίζω ότι αντί να αποχαιρετήσουμε μόνο αυτό το σημερινό κεφάλαιο, είναι αποχαιρετισμός σε πολλά παιδιά που έχουν συμμετάσχει. Θα μπορούσε να είναι ενδιαφέρον. Περιμένω τον Joel (Hoekstra) να έρθει σύντομα και να δω τι μουσική έχει εκεί. Αυτοί οι τύποι με εμπνέουν πραγματικά. Δεν με ενδιαφέρει να προσπαθήσω να το κάνω μόνος μου. Είναι μια συνεργασία. Βλέπω τη μεγαλύτερη εικόνα. Με ενδιαφέρει τι είναι το καλύτερο για όλους», είπε ο Coverdale.