Η heavy/stoner σκηνή της Ελλάδας, την τελευταία πενταετία έχει περάσει σε άλλο επίπεδο και όσον αφορά τις πολύ καλές κυκλοφορίες αλλά και το πολυπληθές κοινό που παρακολουθεί τις συναυλίες των εγχώριων σχημάτων. Οι 1000mods είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ιστορίας που γράφεται και το “Repeated exposure to…”, το 3ο άλμπουμ της καριέρας τους, είναι αυτό που τους καθιερώνει και εκπληρώνει κάθε προσδοκία που έχουμε από αυτούς.

Βαριά riff, δύναμη, όγκος, fuzz κιθάρες και ψυχεδελικά χασίματα. Δείχνουν τεράστια βελτίωση στο songwriting και ήδη από το “Above 179” ο ακροατής θα πωρωθεί με χαρακτηριστική ευκολία από το riff/μπετόν αρμέ και θα τραγουδήσει το συνθηματικό ρεφραίν: “We are the dogs that live in despair, we are the gods the kings of nowhere”.

Το “Loose” μπαίνει ύπουλα και μετά τα ρολαρίσματα στα ντραμς, θα ξεκινήσει να βαράει “κανoνικά” με τα φωνητικά του Dani και το επαναλαμβανόμενο riff να οδηγούν σε άλλο ένα super ρεφραίν.

Το “Electric Carve” είναι το πιο επιθετικό κομμάτι του δίσκου, γραμμένο για να προκαλεί πανικό και “ξύλο” στα live, ενώ το “The Son” είναι το προσωπικό μου αγαπημένο και η πιο bluesy στιγμή του δίσκου.  Μετά το απλά συμπαθές “A.W.” θα ακολουθήσει το καψουρο-Sabbathικό “On a Stone” και το hippie-stoner “Groundhog day”. Το φινάλε είναι ιδανικό με το ταξιδιάρικο (αλλά και βαρύ) “Into the spell”.

Επιβράβευση το sold out “Piraeus Academy” το Γενάρη.

Άρχοντες!