Omen08

Συνεπώς, οι βετεράνοι Power Crue ξεκίνησαν το σετ τους μπροστά σε ικανοποιητικό αριθμό οπαδών που θα ήταν ακόμα μεγαλύτερος αν η βραδιά δεν περιλάμβανε μερικά σημαντικά ματς του UEFA Champions League. Σαν τετράδα αυτή τη φορά, η μπάντα παρουσίασε ένα σετ που συνδύαζε παλιά κλασσικά κομμάτια με τα νέα του εξαιρετικού Excileosis. Σίγουρα τους έχουμε δει και σε καλύτερες βραδιές αλλά αναμφίβολα αποτέλεσαν ένα ιδανικό ορεκτικό που ζέστανε το κοινό.

PowerCrue01

Δεν είναι μυστικό πως κατά καιρούς οι Omen έχουν απογοητεύσει με τις ζωντανές τους εμφανίσεις και δικαιολογημένα αρκετός κόσμος (συμπεριλαμβανόμενου εμού του ιδίου) είχαν τις αμφιβολίες τους. Οι οποίες κράτησαν μέχρι τα πρώτα δευτερόλεπτα του Termination και έδωσαν τη θέση τους αρχικά στην έκπληξη και μετά στην απόλυτη πόρωση! Η απόδοση του γκρουπ ήταν εξαιρετική, ο Kenny Powell σίγουρα στην καλύτερή του βραδιά επί Αθηναϊκού εδάφους και ο νεοφερμένος Νίκος Αντωνογιαννάκης να έχει δέσει τόσο πολύ με το γκρουπ και το υλικό που σε σημεία νόμιζες πως άκουγες τον μακαρίτη J.D. Kimball. Και υποτίθεται πως ήταν κουρασμένοι από τα συνεχή live της Ελληνικής περιοδείας. Δεν τολμώ να φανταστώ πως θα ήταν ξεκούραστοι.

Omen09

Το σετλιστ βγαλμένο από υγρό μεταλλικό όνειρο, ακούσαμε ακόμα και το Torture Me, παιγμένο μόλις για δεύτερη φορά σε ολόκληρη την καριέρα της μπάντας. Οι ανατριχίλες ήταν απανωτές, ο κόσμος απολάμβανε κάθε στιγμή του σόου και συμμετείχε με εκδηλώσεις λατρείας. Αυτή η βραδιά ήταν ο ορισμός της αγνής, οπαδικής, μεταλλικής συναυλίας, ένα είδος που τείνει δυστυχώς να εκλείψει. Χωρίς κινητά και κάμερες, μόνο με φωνές, headbanging και υψωμένες γροθιές. Μία βραδιά που αποκατέστησε το πληγωμένο γόητρο του μύθου που ονομάζεται Omen και δήλωσε πως το γκρουπ δεν έχει μόνο ένδοξο παρελθόν αλλά οδεύει και προς ένα γόνιμο μέλλον…
Kenny Powell, τώρα γνωρίζεις τι πρέπει να κάνεις!

Κώστας Κουναδίνης

Φωτο: Gordon Haswell

Omen07

 {galleryLiveReports/2018/Omen}{/gallery}