Στο όνομα του rock’n’roll ένα supergroup επιστρέφει με το τρίτο άλμπουμ του, που ουσιαστικά είναι το δεύτερο! Ο Lemmy, ο Slim Jim Phantom και ο Danny B. Harvey συναντήθηκαν το 2000 για την ηχογραφηση ενός rockailly tribute στον Elvis, κόλλησαν και αποφάσισαν να κάνουν κάτι δικό τους. Έτσι, κυκλοφόρησε ένα άλμπουμ σαν “Lemmy, Slim Jim & Danny B”, το οποίο επανακυκλοφόρησε από άλλη εταιρεία το 2006 υπό τον τίτλο “Fool’s Paradise”.
 
Το “Walk The Walk, Talk The Talk” κινείται σε rock’n’roll – rockabilly μονοπάτια με τη μοναδική χαρακτηριστική χροιά της φωνής του Lemmy να πρωταγωνιστεί και να δίνει ένα ιδιαίτερο χρώμα στις δυο αυθεντικές συνθέσεις (“American Beat” και “The Eagle Flies On Friday” και τα υπόλοιπα δέκα, που είναι διασκευές. Αυτό που εντυπωσιάζει είναι η επιλογή των κομματιών που προέρχονται από ένα ευρύτατο φάσμα επιρροών που σημάδεψαν τα τρία μέλη του γκρουπ. Η περιπλάνηση ξεκινά από τον  Robert Johnson μέχρι τον Chuck Berry και από τον Johnnie Kidd and the Pirates στους Beatles, τον Jerry Lee Lewis και τον Elvis Presley. Προσωπικά highlights το “You Can’t Do That” των Beatles, το “Shaking All Over” του αδικοχαμένου Johnnie Kidd and The Pirates και το “It’ll Be Me” του “Killer” Jerry Lee Lewis.
 
Η ερμηνεία του Lemmy είναι συγκλονιστική και από αυτά που ακούμε καταλαβαίνουμε ότι και οι τρεις μουσικοί το καταδιασκέδασαν σε αυτό το μοναδικό ‘60s jukebox. Και όταν περνάνε καλά οι μουσικοί περνάνε καλά και οι ακροατές,  που σίγουρα πολύ από αυτούς άσχετα με το αν ξέρουν ποιοι συμμετέχουν στο συγκρότημα ή όχι, θα χορέψουν μέχρι τελικής πτώσεως. Ειδικά τώρα που το swing, το rockabilly και το rock’n’roll έχουν γίνει underground μόδα και στην χώρα μας, αυτή η κυκλοφορία είναι απολύτως επίκαιρη.
 

Tags