Θα αναπαράξω ένα πολύ επιτυχημένο σχόλιο της Frontiers και θα μπω κατευθείαν στο θέμα. ‘’ For those who thought Melodic Rock and AOR were dead, you couldn’t be more wrong.’’

Το 3ο άλμπουμ από τους Άγγλους Vega το περιμέναμε με ανυπομονησία μιας και είχαν δείξει κάποια καλά δείγματα με τα προηγούμενα. Δεν ξέρω αν οι AOR fans εκεί έξω περίμεναν όμως κάτι τόσο καλό. Ο δίσκος ξεκινάει με το single-video clip  “Stereo Messiah’’ και αμέσως σε κερδίζει. Η αλήθεια είναι πως και άλλα άλμπουμ το πέτυχαν αυτό με το πρώτο κομμάτι αλλά το έχασαν με τα υπόλοιπα. Στη περίπτωση των VEGA κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Από την αρχή ως το τέλος τα κομμάτια είναι ένα προς ένα HITS!
 
 Ξεχωρίζω για το πολύ έντονο συναίσθημα του τo “Ballad Of The Broken Hearted’’,το οποίο εχω ακούσει ήδη 30 φορές. Όπως και κάποια με πιο power feeling όπως τα ‘’Wherever We Are’’, “Gonna Need Some Love Tonight’’, “The Fall’’ και “The Wild The Weird The Wonderful’’.
 
Ένα ακόμα μεγάλο συν των VEGA είναι η έξυπνη κίνηση να συνεργαστούν με τον Joe Elliot(Def Leppard) για το “10x Bigger Than Love’’. Πράγμα που τους βάζει αρκετά πιο μέσα στη φάση και τους ανεβάζει κι άλλο στην εκτίμηση του hard rock κοινού και όχι μόνο του AOR.
 
Να μη παραλείψω να αναφερθώ στην καθηλωτική, δυνατή και μελωδική φωνή του Nick Workman που από την αρχή μέχρι το τέλος του ‘’Stereo Messiah’’ σε τραβάει στο κάθε κομμάτι μαζί του.
 
Ετοιμαστείτε να τους ζητάτε και για live σιγα σιγα. Αν και αμφιβάλω ότι δεν είναι ήδη στο επόμενο φεστιβάλ της Frontiers.

Tags