Αν οι Herman Frank και Stefan Schwarzmann αποχώρησαν από τους Accept για να δημιουργήσουν τους νέους Accept, αυτό από μόνο του αποτελεί ένα αποτυχημένο εγχείρημα. Αν πάλι θέλησαν να παρουσιάσουν μια νέα πρόταση, πάλι για αποτυχία θα μιλήσουμε.
Λίγο μετά την απόσχιση τους λοιπόν από μια κλασσική metal και σε…full φόρμα μπάντα, οι δύο εξαιρετικοί κατα τ’ άλλα  μουσικοί, παρουσιάζουν μια κυκλοφορία που τους κάνει να φαίνονται ως κλώνοι των Accept.

Σαν album, το “Send Them All To Hell” δε μπορώ να πω ότι είναι κακό. Διαθέτει δύναμη, όγκο στον ήχο του, υψηλές ταχύτητες και μια πολύ καλή παραγωγή. Συνθετικά, αγγίζει τα όρια του αξιοπρεπούς, χωρίς βέβαια να ενθουσιάζει. Η φωνή του Schmier, φανερώνει σε πολλά σημεία τις thrash καταβολές του, μπορούμε όμως να πούμε ότι ταιριάζει αρκετά με το ύφος των δύο συνεργατών του.

Χωρίς να γνωρίζω κάτι, πιθανολογώ ότι πολλά από τα κομμάτια αυτού του δίσκου ήταν γραμμένα για λογαριασμό των Accept και κόπηκαν. Δε μπορώ να εξηγήσω διαφορετικά αυτή την κυκλοφορία. Η δε διασκευή του “Murder In The Skies” (Gary Moore) στο τέλος, θεωρώ ότι δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή ιδέα.

Αν δεν υπήρχαν ουσιαστικές προσωπικές διαφορές των Frank και Schwarzmann με τα υπόλοιπα μέλη των Accept, πραγματικά, δε βρίσκω λόγο ύπαρξης για το συγκεκριμένο σχήμα. Έχοντας μεγάλη εκτίμηση στους μουσικούς που απαρτίζουν τους Panzer ελπίζω σε μια καλύτερη, πιο ουσιαστική συνέχεια.