Toby Hitchcock

Ο frontman των Pride Of Lions, Toby Hitchcock, δημοσίευσε ένα νέο τραγούδι, με τον τίτλο “Before I Met You”, από το επερχόμενο σόλο άλμπουμ του, “Changes”, που θα κυκλοφορήσει από τη Frontiers στις 9 Ιουλίου 2021, που είναι μια διασκευή στο «Χάνω Εσένα» της Δέσποινας Βανδή!

Ο τραγουδιστής εκμεταλλεύτηκε το διάστημα αδράνειας μέχρι ο Jim Peterik να ετοιμάσει το νέο άλμπουμ των World Stage και έγραψε άλλο ένα σόλο άλμπουμ μαζί με τον Alessandro Del Vecchio.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη με τον Jim Peterik, ο σπουδαίος συνθέτης έπλεξε το εγκώμιο του τραγουδιστή: «κατά τη διάρκεια μίας συναυλίας μου λίγο έξω από το Chicago, παρατήρησα έναν τύπο μπροστά στη σκηνή που είχε πορωθεί με τα τραγούδια μου. Μετά το live, ήρθε στα παρασκήνια, μου συστήθηκε και μου είπε ότι του άρεσε το show. Ήταν ο Toby Hitchcock. Στη συνέχεια μου είπε ότι ήταν τραγουδιστής και μου έδωσε το τηλέφωνο του. Εκείνη τη στιγμή δεν έδωσα και πολύ σημασία…μη με παρεξηγείς…ακούω αυτά τα πράγματα συνέχεια και δεν ήξερα αν όντως ο τύπος ήταν καλός ή το εννοούσε. Όμως μου είπε στη συνέχεια ότι είχε περάσει από μία audition στην τηλεόραση και γνώρισε την ανιψιά μου, την Kelly. Μόλις πήγα σπίτι, μίλησα στο τηλέφωνο με την Kelly η οποία μου είπε αμέσως: “Θείε Jimmy, πρέπει να ακούσεις αυτόν τον τραγουδιστή που γνώρισα…είναι απίστευτος”. (…) ήταν συγκλονιστικός. Άκουσα κάτι από όλους τους αγαπημένους μου τραγουδιστές στη φωνή του. Λίγο από Tommy Shaw, Dennis DeYoung, Jimi Jamison…απίστευτο. Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε ολόκληρη τη συνέντευξη.