Ακούστε ένα τραγούδι από το σόλο άλμπουμ του Tony Martin

0

Ο Tony Martin έδωσε στη δημοσιότητα ένα τραγούδι, με τον τίτλο “As The World Burns”, από το επερχόμενο σόλο άλμπουμ του “Thorns” που θα κυκλοφορήσει στις 14 Ιανουαρίου 2022 από την Dark Star Records στις ΗΠΑ και την Battlegod Productions στον υπόλοιπο κόσμο.

«Αυτό το άλμπουμ είναι το πιο ‘Tony Martin’ άλμπουμ από κάθε άλλο άλμπουμ μου! Έχει πολλές εκπλήξεις που θα κάνουν πολλούς να ανασηκώσουν τα φρύδια τους, είμαι σίγουρος. Σε ένα μεγάλο βαθμό, αλλά όχι εντελώς, βασίζεται στα riff του Scott McCellan, ένα νέο πρόσωπο που αποδείχτηκε ένας άξιος συνεργάτης σε αυτή την κυκλοφορία. Είχα τη δυνατότητα να γράψω μερικά εξαιρετικά τραγούδια από τα riffs που επινοούσε, που συνθετικά είναι πολύ κοντά σε αυτά που είχα δουλέψει με τον Tony Iommi. Το στυλ και ο ήχος μπορεί να είναι διαφορετικός, αλλά το ταλέντο στην κιθάρα σαν αυτό που έχει ο Scott είναι πολύ cool.

(Το άλμπουμ) έχει ποικιλία, είναι μελωδικό και δυνατό, προκαλεί σκέψεις και οι προδιαγραφές του είναι υψηλές, όπως όλες οι δουλειές μου. Πιστεύω ότι υπάρχουν ακόμα ιστορίες να διηγηθώ, τραγούδια να τα τραγουδήσω και με αυτό το άλμπουμ θεωρώ πως κατάφερα όλα όσα ευχόμουν.

Είμαι ευγνώμων σε όλους εκείνους που πρόσθεσαν το έξτρα ταλέντο τους, καθώς το να συγκεντρώσουμε τις ηχογραφήσεις όλων από κάθε γωνιά του κόσμου ήταν μια πρόκληση λόγω της πανδημίας», λέει ο Tony Martin.

Στο άλμπουμ εκτός από τον Scott McClellan συμμετέχουν οι Danny Needham (Venom), Magnus Rosen (HammerFall) και Greg Smith (Alice Cooper, Rainbow, Blue Öyster Cult).

Track Listing:
As The World Burns
Black Widow Angel
Book Of Shadows
Crying Wolf
Damned By You
No Shame At All
No Where To Fly
Passion Killer
Run Like The Devil
This Is Your Damnation
Thorns