Οι θεοί του metal συνωμότησαν ώστε να έχουμε την απίστευτη τύχη να δούμε επιτέλους από κοντά αυτή την αρμάδα του rock’n’roll από κοντά για πρώτη και σίγουρα όχι τελευταία φορά.

Με αυτά τα δεδομένα το “Live” είναι ένα ορεκτικό με τους Σουηδούς να έχουν κολλήσει το γκάζι στο πάτωμα και να εξαπολύουν φονική έφοδο σε ένα σετ Best of the best. Τα στιβαρά riffs Accept meets AC/DC οδηγούν το απόλυτο πάρτυ στο χείλος της κόλασης με τον Hell Hoffer και τους άλλους στο τιμόνι. Το κοινό παραληρεί σε κάθε ηλεκτρική εκκένωση και αποθεώνει την πεντάδα.

Ακόμα και το “Highway Of Love”  που θεωρώ ως πιο αδύναμο κομμάτι δείχνει τα δόντια του στο σανίδι εμπλουτισμό με ένα επικό γηπεδικό sing along και δικαιώνει την παρουσία του δίπλα σε ύμνους όπως τα “Dust To Gold”, “Fuel the Fire”, “Hammer Down”, “Bite The Bullet”.

Οι Bullet είναι η πεμπτουσία του rock’n’roll εν έτη 2019, γνήσια τέκνα μιας χρυσής γενιάς που μας χάρισε αριστουργήματα και καθιέρωσε την αγαπημένη μας μουσική και όλα της τα παρακλάδια. Ουδέποτε διεκδίκησαν δάφνες πρωτοτυπίας αφού το μόνο που τους νοιάζει είναι να περνάμε καλά με τη μουσική τους. Πρόσφατα μάλιστα άνοιξαν και το δικό τους μπαρ στην πατρίδα τους, το Växjö, κάνοντας το αμέσως απαραίτητο προορισμό για κάθε rocker που σέβεται τον εαυτό του. Μέχρι τότε θα αρκεστούμε στην πρώτη τους εμφάνιση στην χώρα μας στο Crow.