Μόλις το 2008 δημιουργήθηκε το σχήμα αυτό στο Ανόβερο, ο τρόπος με τον οποίον παίζουν όμως τους έβαλε αμέσως στο παιχνίδι. Progressive Rock, στο ύφος των Spock’s Beard, The Tangent, με διάφορα Pop στοιχεία, στοιχεία Musical και ακουστικά ιντερμέδια που θα σας θυμίσουν ακόμα και τους Beatles, έτσι όπως τους ακούω στο ομώνυμο κομμάτι τουλάχιστον. Τα φωνητικά μοιράζονται οι κύριοι Niklas Turmann (κιθάρες) και Corvin Bahn (πλήκτρα).
 
Διάφοροι ρυθμοί, διάφορα μέτρα, πλήκτρα και κιθάρες κοντράρονται, αγκαλιάζονται, αφήνονται και ξαναβρίσκονται, δίνοντας πολύ χώρο σε θέματα και σόλο… Όχι πως «ρίχνουν» τα φωνητικά, κάθε άλλο, οι φωνές έχουν το πάνω χέρι και το γενικότερο πρόσταγμα. Πέρα από τα διαστημικά, η μπάντα το έχει και με πιο γήινες καταστάσεις, σαν το απαλό “Move”… Λες και έκατσαν και τους ψιθύρισαν το στυλ οι Porcupine Tree. Πολύ όμορφο κομμάτι, με τα ηλεκτρικά να επεμβαίνουν μετά το δεύτερο μισό και να το κάνουν συμφωνικό. Οι άνθρωποι είναι τρομεροί ενορχηστρωτές.

Συνίσταται για τους φίλους του είδους καθώς κι εκείνους που θέλουν να ακούσουν πως είναι η μουσική χωρίς όρια… Να πούμε εδώ ότι το άλμπουμ έχει βγει από τον περασμένο Νοέμβριο, τώρα όμως κυκλοφορεί και σε φυσική μορφή.