ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Μετά από ένα γεμάτο καλοκαίρι με πολλά φεστιβάλ, όπου ο Blaze Bayley έπαιξε το setlist της 25ης επετείου από την εποχή του στους Iron Maiden, ο τραγουδιστής κυκλοφόρησε σήμερα ένα επικό lyric video για το τραγούδι ‘Eagle Spirit’ – το τελευταίο κομμάτι από την τριλογία του “Infinite Entanglement”. Η τριλογία κυκλοφόρησε διαδοχικά το Μάρτιο του 2016, 2017 και 2018.

Ο Blaze περιοδεύει αμείλικτα για να προωθήσει την τριλογία, ενώ παράλληλα κυκλοφόρησε και  ένα διπλό ζωντανό άλμπουμ και DVD τον Μάρτιο του 2019 με τίτλο “Live in France». Μετά από συναυλίες ανά τον κόσμο το πρώτο εξάμηνο του 2019, παίζοντας στη Λατινική Αμερική, στη Βόρεια Αμερική, στην Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο, ο Blaze γιόρτασε την 25η επέτειο από την ένταξή του στους Iron Maiden με μια σειρά εμφανίσεων σε καλοκαιρινά φεστιβάλ παίζοντας τραγούδια αποκλειστικά από τα δύο άλμπουμ του με τους Maiden – “X Factor” και “Virtual XI”.

Το Rock Hard έγραψε χαρακτηριστικά μετά την εμφάνισή του στο Headbangers Open Air, στη Γερμανία) – “Αν δύο συντάκτες του Rock Hard κλαίνε από χαρά, τότε κάτι πολύ ιδιαίτερο πρέπει να έχει συμβεί .. Ο μαχητής του Μπέρμιγχαμ ήταν πάντα frontman του διαμετρήματος παγκόσμιας κλάσης”
 
Ο Blaze περιοδεύει στην Ευρώπη για 13 συναυλίες στην Ολλανδία, τη Γερμανία, την Πολωνία και την Τσεχία. Οι 2 νύχτες στο Brno, Czech Republic, θα καταγραφούν για ένα διπλό ζωντανό άλμπουμ και DVD. Μετά από αυτό, ο Blaze πηγαίνει στη Γαλλία για να παίξει 4 ακόμα επετειακές συναυλίες Maiden, για να καταλήξει στην χώρα μας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ολοκληρώνοντας ένα πολυάσχολο έτος.