ΔΕΝ ΑΠΟΣΥΡΟΝΤΑΙ ΟΙ MANOWAR!

0

Σε πρόσφατη συνέντευξη με το ZRadio της Βουλγαρίας ο Joey DeMaio δήλωσε ότι οι Manowar δεν αποσύρονται. Αφορμή ήταν η ερώτηση σχετικά με το τι σημαίνει το όνομα της περιοδείας “The Final Battle”: «ευχαριστώ πολύ για αυτή την ερώτηση. Χωρίς παρεξήγηση αλλά κάποιοι δημοσιογράφοι αν δεν βγάλουν την ιστορία που θέλουν, την κατασκευάζουν από μόνοι τους. Κάποιοι δημοσιογράφοι αισθάνονται ότι πρέπει να βγάλουν μια “wow” ιστορία για να πουλήσουν περιοδικά. Και το καταλαβαίνω γιατί από αυτό πληρώνονται, όπως και οι φωτογράφοι πληρώνονται χάρη στις “wow” φωτογραφίες τους. Αλλά εγώ είμαι πολύ προστατευτικός με τους οπαδούς μας και όταν κάποιοι γράφουν μαλακίες που μας επηρεάζουν και δημιουργούν προβλήματα στους οπαδούς μας τα παίρνω!», είπε.

«Εδώ και κάποια χρόνια γράφω μια rock όπερα, ένα μιούζικαλ, όπως θες πες το και έκανα μια δήλωση και είπα ότι θα κάνουμε ένα διάλειμμα και θα πούμε αντίο για λίγο. Και αυτό είναι κάτι που παρεξηγήθηκε σε όλο τον κόσμο και βγήκε ότι «οι Manowar διαλύονται και θα αποσυρθούν. Οι Manowar τελείωσαν. Αυτό ήταν. Και υποθέτω πώς να ονομάσουμε την περιοδεία “The Final Battle” δεν βοήθησε», συνέχισε.

«Αλλά, είμαστε εδώ. Ναι θα κάνουμε ένα διάλειμμα, γιατί πρέπει να το τελειώσω αυτό γιατί είναι ένα special project που έχω στην καρδιά μου, όπως και κάποιοι άλλοι άνθρωποι. Αλλά, όχι δεν αποσυρόμαστε. Είμαι πολύ νέος για να αποσυρθώ. Είμαι σαν τον Peter Pan –ένα αγόρι στο σώμα ενός άνδρα. Στο μυαλό μου είμαι ακόμα 15 χρονών».