Δεύτερο άλμπουμ από τους KK’s Priest του ΚΚ Downing

0

Ο πρώην κιθαρίστας των Judas Priest, ΚΚ Downing, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του δεύτερου άλμπουμ του συγκροτήματος, με τίτλο “The Sinner Rides Again”, στις 29 Σεπτεμβρίου.

Στα φωνητικά, βρίσκουμε ξανά τον Tim “Ripper” Owens, ενώ πλάι στον KK, τη δεύτερη κιθάρα αναλαμβάνει και πάλι ο AJ Mills.

“Για να συνεχίσω την κληρονομιά του παραδοσιακού ροκ και μέταλ που είχα την τύχη να είμαι μέρος του για πάνω από 50 χρόνια, αυτό το τελευταίο άλμπουμ, το The Sinner Rides Again, δημιουργήθηκε για να ταξιδέψει τον ακροατή σε ένα ταξίδι που είναι τόσο πραγματικό όσο και φανταστικό με τους χαρακτήρες του, αν και μερικές φορές διφορούμενο. Αυτά τα τραγούδια επιτρέπουν στη φαντασία όλων των οπαδών αυτού του υπέροχου είδους μουσικής να ξεφύγουν από την πραγματικότητα και να ενωθούν μαζί μας για να συνεχίσουμε τη heavy metal εμπειρία μας στο μέλλον” δηλώνει ο εμβληματικός κιθαρίστας.

“Με έναν ολοκαίνουργιο δίσκο που χρειαζόταν την προώθηση από μια μεγάλη δισκογραφική εταιρεία, συζητήσαμε με κάποιες που μας άρεσαν και η Napalm Records ήταν μια από αυτές. Είναι δίκαιο να πούμε ότι η Napalm είναι ηγέτης στο είδος του heavy metal εδώ και πολύ καιρό. Έχουν ένα φανταστικό ρόστερ τόσο καθιερωμένων όσο και νέων συγκροτημάτων, αλλά και καλλιτεχνών που είναι μια υπολογίσιμη δύναμη. Πρόκειται λοιπόν για ένα ρόστερ με μερικές από τις κορυφαίες metal μπάντες στον κόσμο σήμερα, αλλά και για το άμεσο μέλλον. Είμαι στην ευχάριστη θέση να πω ότι είμαστε ενθουσιασμένοι με τη συνεργασία μας με τη Napalm Records και ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε την κοινή μας πορεία”.

Στη δημοσιότητα δόθηκε το πρώτο single του άλμπουμ, “One More Shot At Glory”, με τη μορφή βίντεοκλιπ, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω: