Λογικά οι περισσότεροι thrash metal fans γνωρίζουν εδώ και χρόνια την ύπαρξη των Dublin Death Patrol…πρόκειται για το project (ή μήπως κανονικό group;) των Chuck Billy & Steve Souza. Όπως καταλαβαίνετε, λοιπόν, το Bay Area Thrash σε όλη του τη δόξα, αφού δεν είναι και λίγο πράγμα να ενώνουν δυνάμεις δύο εξέχουσες προσωπικότητες του San Francisco.

Βέβαια, η αλήθεια να λέγεται…όταν είχα ακούσει το ντεμπούτο τους πριν από 4-5 χρόνια, δεν είχα ενθουσιαστεί. Καλό ήταν αλλά ως εκεί. Ευτυχώς το “Death Sentence” είναι πολύ καλύτερο. Η ενδεκάδα (κυριολεκτώ) των μουσικών είναι ξανά εδώ και τα Bay Area Thrash στοιχεία είναι σαφώς πιο ευδιάκριτα σε σχέση με το πρώτο album αν και φυσικά σε μία πιο μοντέρνα εκδοχή τους. Σχεδόν υποσυνείδητα τα τραγούδια σου θυμίζουν Testament και Exodus λόγω των φωνητικών αλλά βασικά το “Death Sentence” είναι ένα σύγχρονο, thrash album που σε σημεία γειτνιάζει με τον πιο ακραίο brutal ήχο (π.χ. “Dehumanize”).

Πιστεύω ότι οι Dublin Death Patrol –πιο thrash όνομα δεν γίνεται!- προσφέρουν πολλά περισσότερα από τους Exodus της τελευταίας δεκαετίας. Αξίζει να τους ακούσετε…

Highlight: Στη μπάντα συναντάμε τα αδέλφια του Chuck Billy και τον αδερφό του Steve Souza…οικογενειακή υπόθεση ή όπως λένε οι Anthrax: Keep It In The Family!