Οι NWOBHM θρύλοι του Newcastle ανακοίνωσαν την κυκλοφορία ενός νέου E.P. τεσσάρων τραγουδιών με τον τίτλο “A New Heartbeat”, που θα κυκλοφορήσει στις 25 Φεβρουαρίου από την Mighty Music.

Το E.P. θα περιέχει τέσσερα τραγούδια – δύο καινούρια , τα “A New Heartbeat” και “Red Mist” και δυο νέες ηχογραφήσεις των “Killers” και “Fireclown” από το ντεμπούτο τους, “Wildcat”. Θα διατίθεται με τη μορφή digipak από το επίσημο website του συγκροτήματος και την εταιρεία, ενώ μια έκδοση βινυλίου θα ακολουθήσει.

«Τα “Killers” και “Fireclown” είναι δυο παραμελημένα διαμάντια των Tygers. Σπάνια παίχτηκαν live, αλλά πολύ συχνά τα ζητάει ο κόσμος. Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε να ηχογραφήσουμε μια πιο μοντέρνα εκδοχή τους. Το να επισκέπτεσαι το παρελθόν φέρνει τόσες πολλές αναμνήσεις σε μας και υποψιάζομαι πως το ίδιο συμβαίνει και στους οπαδούς μας», δηλώνει ο Robb Weir.

«Μπορεί το lockdown να μας εμπόδισε από το να παίξουμε live, αλλά δεν θα μπορούσε να περιορίσει το πνεύμα μας, που δημιούργησε τα “A New Heartbeat” και “Red Mist” για αυτή την κυκλοφορία, σχολιάζει ο τραγουδιστής Jack Meille.