Έχω χάσει πια το λογαριασμό από το πόσα άλμπουμ έχουν βγάλει αυτοί οι αμετανόητοι hard rock-άδες από τη Γερμανία οι οποίοι επιστρέφουν με άλλο ένα που περιέχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα οδηγήσουν από μόνα τους το ένα χέρι να ανεβάσει την ένταση του στερεοφωνικού και το άλλο να ανοίξει το ψυγείο για να βρει μπύρες!

Τελικά, μετά από σχετική αναζήτηση στο ίντερνετ, ανακαλύπτω ότι αυτό είναι το πέμπτο άλμπουμ και πριν προλάβω να αναρωτηθώ πόσα χρόνια έχουν περάσει από τότε που έλιωνα το “Power Dive” και φιλοξενούσαμε μια από τις πρώτες συνεντεύξεις με τον κιθαρίστα του συγκροτήματος Rolf Tanzius, το “Brace For Impact” με έχει ήδη αρπάξει από το γιακά! Ο ρυθμός είναι καταιγιστικός και το παλιομοδίτικο hard rock των Gun Barrel που προσκυνάει τους Krokus, Motorhead, και τους AC/DC απολαυστικότατο για όλους τους φίλους του Rock.
 
Η θεματολογία λίγο πολύ αναμενόμενη ασχολείται με πολεμοχαρή συναισθήματα, σφαίρες, τορπίλες, βόμβες, και άλλα ευχάριστα με το “Dancing On Torpedoes” να ξεχωρίζει στην πρώτη ακρόαση μαζί με το mid-tempo “Stand Your Ground”. Σε γενικές γραμμές το άλμπουμ θα ικανοποιήσει τους φίλους του συγκροτήματος που έχουν παρακολουθήσει την πορεία του συγκροτήματος, ενώ δεν αποκλείεται να δημιουργήσει κι άλλους!
 

Tags