Νέο album από το προσωπικό σχήμα της Liv και μπορώ εύκολα να πω ότι είναι και το καλύτερο. Το “Libertine” είναι μια δουλειά χαμηλών ταχυτήτων όσο αφορά το tempo των έντεκα συνθέσεων του και όχι την ποιότητα του. Σ’ αυτόν τον τομέα, στο album αυτό οι…ταχύτητες είναι υψηλότατες.

Τόσο ως προς την έμπνευση όσο και φωνητικά η Liv βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Θεωρώ δεδομένο ότι το “Libertine” θα αγαπηθεί από το κοινό της μοναδικής τραγουδίστριας, την οποία θεωρώ σαφώς αδικημένη από τα νούμερα που εμφανίζει. Δικαιούται πολύ περισσότερα από την κατάσταση στην οποία περιέρχεται αυτή την εποχή….(για λόγους…ασφαλείας δε συνεχίζω αυτή την κουβέντα)

Εν πάσει περιπτώσει, από το καινούργιο album της Liv Kristine θέλω να ξεχωρίσω το ομώνυμο κομμάτι καθώς και τα “Silence”, “Panic” και “Vanilla Skin Delight“ (συμμετοχή του Tobias Regner, νικητή του Γερμανικού Pop Idol), χωρίς αυτό να σημαίνει ότι στη δουλειά αυτή υπάρχει κοιλιά ή αδιάφορα σημεία.

To album κλαίνει με μια πολύ καλή διασκευή του “The Man With The Child In His Eyes”  της Kate Bush.

Δεν είναι μια κυκλοφορία γιατην οποία θα μπορούσε κάποιος να μακρηγορήσει. Όσοι ενδιαφέρεστε ν’ ακούτε μια δουλειά από όμορφα και μελωδικά κομμάτια από μια μαγευτική όσο και γλυκιά φωνή επενδύστε στο δίσκο μ’ αυτό το καταπληκτικό εξώφυλλο, άφοβα. Δε μιλάμε για την οποιαδήποτε φωνή…!