Σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο περιοδικό People, το μοντέλο και ηθοποιός Ashley Morgan Smithline μίλησε αναλυτικά για τα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης και βασανιστηρίων στα οποία την υπέβαλε ο Marilyn Manson, τον οποίο αποκάλεσε «τέρας».

Η Smithline κατηγορεί τον Manson για κατά συρροή βιασμούς, ακόμα κι όταν ήταν αναίσθητη και δεμένη. Μάλιστα, σε ένα περιστατικό σεξουαλικής επίθεσης είχε σπάσει τη μύτη της.

«Υπήρχε τόση κακομεταχείριση. Τόσα πολλά πράγματα που έκανε… μου είχε βάλει τη γροθιά του στο στόμα, κάτι που θα μπορούσε να αποδειχτεί μοιραίο… άφηνε το μαξιλάρι στο πρόσωπο μου για λίγο περισσότερο».

Αναφέρει επίσης ότι τη μαστίγωνε, την έκοβε, ενώ σκάλισε τα αρχικά του στο μπούτι της με ένα μαχαίρι που είχε πάνω μια σβάστικα.

Κατηγορεί τον Manson ότι της είχε κάνει πλύση εγκεφάλου, της στερούσε τον ύπνο, την ανάγκασε να πιει το αίμα του σαν μια «συμφωνία αίματος» και την φυλάκισε σε ένα γυάλινο κουτί για περισσότερες από 100 φορές.

«Φοβόμουν για τη ζωή μου κάθε στιγμή που ήμουν μαζί του, αλλά ακόμα περισσότερο φοβόμουν ότι θα με παρατούσε και θα με ξεφορτωνόταν για να βρει μια άλλη, κάτι που είναι εντελώς άρρωστο καθώς είχα υποστεί πλύση εγκεφάλου».

Από τη μεριά της, η υπεράσπιση του Manson με δήλωση στο περιοδικό ισχυρίζεται ότι οι κατηγορίες είναι ψευδείς και πως η «σχέση» της Smithline κράτησε μια εβδομάδα. Ωστόσο, το περιοδικό ανέφερε ότι το μοντέλο/ηθοποιός τους έδειξε επικοινωνία μεταξύ τους με e-mail και μηνύματα τουλάχιστον δυο χρόνων.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη παρακάτω