Οι Evanescence κυκλοφόρησαν το δεύτερο single τους από τον επερχόμενο δίσκο τους! Το νέο album με τίτλο “The Bitter Truth” αναμένεται αργότερα μέσα στην χρονιά!

Οι Evanescense κυκλοφόρησαν το single “The Game Is Over”. To τραγούδι είναι το δεύτερο που παρουσιάζουν από τον επερχόμενο δίσκο τους “The Bitter Truth”, που θα είναι η πρώτη τους ολοκληρωμένη μουσική δουλειά μετά από 9 χρόνια και αναμένεται αργότερα μέσα στην χρονιά.

Το “The Game Is Over” είναι ένα guitar-anthem, διαμαρτυρία κατά της “μάσκας” που μας αναγκάζει η κοινωνία να φοράμε. Με τα εντυπωσιακά φωνητικά της Amy Lee και τα δυνατά κρουστά του Will Hunt, η κυκλοφορία είναι μία κραυγή να τελειώσει η προσποίηση πως είναι όλα καλά ενώ είναι ξεκάθαρο πως ζούμε σε ένα κόσμο που καταρρέει όλο και περισσότερο καθημερινά και είναι γεμάτος κατάθλιψη και άγχος.

To track συνοδεύει ένα συναισθηματικό βίντεο που γυρίστηκε από το συγκρότημα με iPhone υπό την σκηνοθεσία και την κατεύθυνση του P.R. Brown. To video είναι ακόμα μία επιβεβαίωση της δημιουργικής ιδιοφυΐας που χαρακτηρίζει το συγκρότημα παρόλο τα περιορισμένα μέσα που έχουν την συγκεκριμένη περίοδο.

H Amy Lee δήλωσε για το “The Game Is Over”, “ Το τραγούδι μιλάει για το να έχεις βαρεθεί τις προσποιητές μάσκες. Τις μεταμφιέσεις που φοράμε για τους άλλους για να μας κάνουν να νιώθουμε άνετα και τα εσωτερικά μας συναισθήματα να είναι τόσο διαφορετικά από αυτό που δείχνουμε στους έξω για να ταιριάζουμε με αυτό που θεωρείται κοινωνικά αποδεκτό. Το “The Game Is Over” είναι μία υπόσχεση στον εαυτό μου ότι θα είμαι πιο αληθινή και ότι θα σταματήσω να περιορίζομαι. Επίσης είναι μία προσευχή ότι θα γίνουμε καλύτεροι και θα βελτιωθούμε εσωτερικά”.

To “The Game Is Over” κυκλοφορεί από την Panik Records και την Sony Music.

ENTER THE PANIK WORLD
★ http://bit.ly/PanikRecords_Facebook
★ http://bit.ly/PanikRecords_YouTube
★ http://bit.ly/PanikRecords_Twitter
★ http://bit.ly/PanikRecords_Instagram
★ http://bit.ly/PanikRecords_Website

SONY MUSIC GREECE SOCIAL MEDIA
Facebook: https://www.facebook.com/sonymusicgreece/