Νέο βίντεο από τους Primal Fear

0

Οι Γερμανοί power metallers κυκλοφόρησαν ένα νέο βίντεο για το τραγούδι “I Am Alive” από το επερχόμενο στούντιο άλμπουμ τους “Metal Commando”, που θα κυκλοφορήσει από τη Nuclear Blast στις 24 Ιουλίου.

«Είναι το τραγούδι που ανοίγει το άλμπουμ και είναι μια δήλωση για τις δύσκολες στιγμές που ζούμε. Ανάμεσα στην ταχύτητα της δίκασης και τα φαρδιά riffs στις κιθάρες βρίσκεται ένα από τα καλύτερα hooks στην ιστορία των Primal Fear. Το τραγούδι αυτό βαράει ανελέητα και είναι απολύτως αντιπροσωπευτικό του νέου μας άλμπουμ.

«Δεν μου αρέσει να υπερβάλλω, αλλά ο καθένας από εμάς έδωσε τον καλύτερό του ευατό και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τον ήχο και τα τραγούδια. Θα έλεγα πως αυτό είναι ένα κορυφάιο άλμπουμ για μας και ίσως το καλύτερό μας. Είναι ο τέλειος συνδυασμός ανάμεσα στις καταβολές μας και το στυλ που έχουμε υιοθετήσει τώρα, η τέλεια ισορροπία και όλα τα μέλη της μπάντας έκαναν εξαιρετική δουλειά και στο παίξιμο και στην ηχογράφηση. Για μένα το “Metal Commando” είναι το σωστό άλμπουμ στη σωστή στιγμή», δηλώνει ο Matt Sinner, που ως συνήθως έβαλε τα χεράκια του στην παραγωγή του άλμπουμ.