ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Με πολύ και αγνό METAL ενθουσιασμό και μεγάλη τιμή, σας παρουσιάζουμε το δεύτερο βίντεο από το δεύτερο άλμπουμ μας, το οποίο φέρει τον τίτλο “Polysyllabic”. Έχοντας ήδη κυκλοφορήσει το πρώτο μας Lyric (Odd-Y-Sea), το πρώτο μας Audio (Last Fallen Angel) και την υπέρ-παραγωγή που ακούει στο όνομα “Dreamshade”, επανερχόμαστε τώρα με το βίντεο που γυρίσαμε για το “Bleak”.

Σκηνοθεσία και παραγωγή: Alexander “Brain Gear” Orfanopoulos

ILLUSORY – “BLEAK” 
Album: Polysyllabic [2016]
7Hard Records
Είναι ένα ασπρόμαυρο βίντεο, το οποίο δείχνει τη μπάντα να καρφώνει το κομμάτι, μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Το βίντεο γυρίστηκε τον περασμένο Ιούλιο στο The Crow Club από τον Αλέξανδρο “Brain Gear” Ορφανόπουλο, ο οποίος έχει μάλιστα αναλάβει την παραγωγή και τη σκηνοθεσία του.
Ο Αλέξανδρος και η εταιρεία του, η “Brain Gear”, είναι γνωστοί για τις δουλειές, μεταξύ άλλων, που έχουν κάνει για event όπως τα “Star Wars Day” και “Lord Of The Rings Day”. Είναι ένας άνθρωπος στον οποίο αρέσει πολύ η μουσική μας, η συνεργασία μας ήταν εξαιρετική και κυμάνθηκε σε πολύ υψηλά επίπεδα και το αποτέλεσμα μιλά από μόνο του.
ILLUSORY:
Dee Theodorou – Φωνή
George Papantonis – Κιθάρα
Greg Bakos – Κιθάρα
George Konstantakelos – Πλήκτρα
Niki Danos – Μπάσο
Costas Koulis – Τύμπανα
Σκηνοθεσία: Alexander “Brain Gear” Orfanopoulos
Hair and Make-up: Helena Theodorou
Ευχαριστούμε πολύ: The Crow Club, George Papazoglou, “Cyco” Billy Kotsiakis, Georgios Zachos & R-Stick Greece