Οι Bonfire ανακοίνωσαν το νέο τους τραγουδιστή, Dyan, που είναι Έλληνας, ο οποίος ερμηνεύει το “Fantasy” από το “Fireworks” του 1987 σε νέα εκτέλεση.

«Όπως ξέρετε βρισκόμασταν ήδη στη διαδικασία να ξαναηχογραφήσουμε τα τρία πρώτα μας άλμπουμ για την κυκλοφορία ενός box set που θα έβγαινε παράλληλα με το βιβλίο του Hans Ziller και ένα ντοκιμαντέρ για το συγκρότημα. Αλλά, στα τελειώματα ο Alex Stahl έφυγε από το συγκρότημα», δηλώνει ο μπασίστας του γκρουπ, Ronnie Parkes.

Οι Bonfire καλωσόρισαν τον νέο τους τραγουδιστή Dyan, ο οποίος γεννήθηκε πριν από 31 χρόνια στην Αθήνα και μένει στο Ηνωμένο Βασίλειο. «Είναι μια σπουδαία προσθήκη στην ομάδα και σίγουρα θα οδηγήσει τους Bonfire στα ύψη», αναφέρει η ανακοίνωση του συγκροτήματος.

«Ερωτεύτηκα αμέσως τη φωνή του Dyan», δηλώνει ο ιδρυτής των Bonfire, Hans Ziller. «O Dyan ηχογράφησε 35 τραγούδια σε 14 μέρες. Μας έκανε μια απίστευτη επίδειξη δύναμης και αντοχής . το συγκρότημα κι εγώ είμαστε κατενθουσιασμένοι που τον έχουμε μαζί μας και αισθανόμαστε ότι θα μας βοηθήσει να επιστρέψουμε στην Α’ Κατηγορία του rock’n’roll».