Η θρυλική Φιλανδική μπάντα ανακοίνωσε την επανασύνδεσή της με αφορμή τα 60α γενέθλια του frontman, Michael Monroe, που θα εορταστούν με μια συναυλία στο Helsinki Ice Hall στις 23 Σεπτεμβρίου.

Στο φινάλε της συναυλίας στη σκηνή θα ανέβουν μαζί με τον Monroe, οι Andy McCoy, Sami Yaffa, Nasty Suicide, Gyp Casino. Πρόκειται για την πεντάδα που ηχογράφησε τα πρώτα δυο άλμπουμ “Bangok Shocks, Saigon Shakes, Hanoi Rocks” και “Oriental Beat”, ενώ εμφανίστηκε για τελευταία φορά στις 27 Ιουλίου 1982 στο Tavastia του Ελσίνκι.

«Αυτή είναι η μοναδική κατάλληλη στιγμή και μέρος για να βρεθούν ξανά στη σκηνή τα πέντε αυθεντικά μέλη των Hanoi Rocks και να ξαναπαίξουν μαζί μετά από 40 χρόνια. Δεν είναι reunion, αλλά κάτι μοναδικό που θα συμβεί στο τελευταίο μέρος της επετειακής συναυλίας. Αρχικά, σκέφτηκα να το κρατήσω σαν μυστικό, αλλά μετά από περισσότερη σκέψη αποφάσισα ότι δεν θα ήταν δίκαιο, ειδικά για τους οπαδούς, να μην ανακοινωθεί δημόσια από πριν ώστε όλοι να έχουν την ευκαιρία να είναι εκεί», δηλώνει ο Michael Monroe.

Μια ακόμα έκπληξη για τη συγκεκριμένη συναυλία είναι ότι το support θα είναι οι… Demolition 23. Επίσης, πολλοί ακόμα μουσικοί που συνεργάστηκαν με τον Monroe σε όλη την καριέρα του θα εμφανιστούν στη σκηνή στις 3 ώρες που θα διαρκέσει η συναυλία…