Οι Sisters Of Mercy στο Chania Rock Festival

0

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Κρατήστε την ημερομηνία: Κυριακή, 31 Ιουλίου 2022!

Το Chania Rock Festival γιορτάζει τα 20 χρόνια του και ανακοινώνει με μεγάλη χαρά τους Sisters Of Mercy ως headliners της 31ης Ιουλίου 2022!

Το Βρετανικό συγκρότημα θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στην Κρήτη στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου, σε μια βραδιά που θα μείνει στην ιστορία!

Οι Sisters of Mercy είναι ένα από τα σπουδαιότερα συγκροτήματα που ανέδειξε η post punk σκηνή, με την επιβλητική παρουσία και τη βαριά μελαγχολική φωνή του Andrew Eldritch να δίνει από την αρχή το στίγμα τους. Αποτελούν σημείο αναφοράς του σκοτεινού rock ήχου και της dark κουλτούρας, γενικότερα. Οι τίτλοι των μοναδικών τραγουδιών που θα ακούσουμε την Κυριακή 31 Ιουλίου στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου σε μια εμφάνιση ιστορικής σημασίας για το νησί της Κρήτης περιλαμβάνουν τα:
“Alice”, “Temple Of Love”, “Marian”, “This Corrosion”, “More”, “Lucretia My Reflection”, “Dominion / Mother Russia”, “Body And Soul”, “First And Last And Always”, “Vision Thing”, “Ribbons”, “No Time To Cry”, “Walk Away” και πολλά ακόμη.

Θα ανακοινωθούν ακόμα 4 συγκροτήματα για την συγκεκριμένη ημέρα.

Πάνω από την μουσική βέβαια βρίσκεται η υγεία όλων μας, επομένως αριθμός των εισιτηρίων θα είναι περιορισμένος όπως επιβάλλουν για την ώρα οι υγειονομικοί κανόνες.

Τιμή Early bird εισιτηρίου: 25 ευρώ
Online Εισιτήρια: https://www.chaniarockfestival.gr/en/tickets

Και φέτος μόνο Κρήτη, και φέτος μόνο Χανιά!