Το πρώτο βίντεο από τα Lockdown Sessions των Europe

0

Κάθε Παρασκευή, όπως δημοσιεύσαμε πρόσφατα, οι Europe θα δημοσιεύουν στο YouTube βίντεο από επανηχογραφήσεις παλαιότερων τραγουδιών τους, που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας στο στούντιό τους.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το πρώτο βίντεο για το τραγούδι “Got To Have Faith” από το άλμπουμ του 2004, “Start From The Dark”.

Το μοντάζ του υλικού που κινηματογράφησε το συγκρότημα μόνο του επιμελήθηκε ο Patric Ullaeus, ενώ τη μίξη του ήχου ανέλαβε ο Kevin Shirley.

«Θέλαμε να παρουσιάσουμε κάτι ιδιαίτερο για τους οπαδούς μας και τους ροκάδες γενικότερα», δήλωσε ο Joey Tempest.

«Ηχογραφήσαμε και κινηματογραφήσαμε κάποια αισιόδοξα τραγούδια από το παρελθόν μας στη διάρκεια του lockdown, το καλοκαίρι στα προσωπικά μας στούντιο.

Περάσαμε τέλεια παίζοντας ξανά μαζί. Ξέροντας ότι θα ξεκινήσουμε το “Friday Nights With Europe The Band” τώρα το φθινόπωρο αυτή η εμπειρία έγινε ακόμα πιο ιδιαίτερη.

Ελπίζουμε να συνεχίσουμε αυτές τις σπέσιαλ βραδιές για τους οπαδούς μας για πολύ καιρό. Την ίδια στιγμή θέλουμε να προβάλουμε το όνομά μας σε αυτή την περίοδο που δεν γίνονται περιοδείες με streaming και αποκλειστικό υλικό.

Let the madness begin», ολοκλήρωσε.