Ο Desmond Child μίλησε στο Rockpages.gr σε μια απολαυστική συνέντευξη που θα δημοσιευτεί σύντομα και αναφέρθηκε στη συναυλία της 27ης Ιουνίου “Desmond Child Rocks The Parthenon”.

Ευδιάθετος, με πολύ χιούμορ και ανεξάντλητος, όπως κάθε φορά που έχουμε την τύχη να μιλάμε μαζί του, μας είπε πολλά και ενδιαφέροντα σχετικά με την βραδιά στο Ηρώδειο που περιμένουμε, ενώ μοιράστηκε ιστορίες από την μεγάλη καριέρα του. Πολλά πράγματα μάλιστα τα είπε για πρώτη φορά στο φακό.

Σχετικά με τη συναυλία και τον απώτερο σκοπό που είναι η επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Για μια φορά σε μια ζωή, για μια νύχτα μόνο, γίνομαι εγώ ο σταρ! Ουσιαστικά, τα τραγούδια είναι σταρ. Και το κάνουμε για ένα σπουδαίο σκοπό στους πρόποδες του Παρθενώνα, οπότε από τη σκηνή θα κοιτάζω πάνω στον Παρθενώνα, που το κοινό δεν μπορεί να δει, αλλά εγώ τον βλεπω. Και γι’αυτό λέγεται “Desmond Child Rocks The Parthenon”. Γιατί τραγουδάμε προς τα επάνω, προς τον Παρθενώνα. Είναι ένας πολύ ιδιαίτερος φόρος τιμής προκειμένου να επανασυνδεθεί ο Παρθενώνας, που μου είναι πολύ αγαπητός και είναι πολύ σημαντικό να συμβεί».