Ένας οπαδός από την Κρήτη έφτιαξε ένα βίντεο με το ταξίδι από το σπίτι του στην πρόσφατη συναυλία των Iron Maiden στο Ο.Α.Κ.Α. στις 16 Ιουλίου.

Παρακολουθήστε στο σύντομο βίντεο την προετοιμασία, την άφιξη στο αεροδρόμιο, την πτήση, την άφιξη, τις απαραίτητες μπύρες την προηγούμενη της συναυλία και την πορεία προς το Ολυμπιακό Στάδιο με την ματιά του οπαδού.

Καθώς ο φίλος μας βρισκόταν στο “Standing A” μπόρεσε να απαθανατίσει αρκετές χαρακτηριστικές στιγμές του show, που είναι ενδεικτικές της ατμόσφαιρας.

Διαβάστε τι αναφέρει ο ίδιος για το βίντεο και την εμπειρία και απολαύστε το παρακάτω:

Μετά από πολλές πολλές ώρες πίσω από ένα laptop 10ετίας (χωρίς τα απαραιτητα προσόντα για τετοιες δουλειές ασούμε) τις τελευταιες 2 βδομάδες, κατάφερα και έφτιαξα αυτό που – περίπου – σκεφτόμουν πριν το live των Maiden.

Αφιερωμένο, λοιπόν, σε όλους μου τους metalhead φίλους/φίλες/φίλ@!

Φυσικά αγάπη και σεβασμός στην καλύτερη metal μπάντα στον πλανήτη, τους Iron Maiden (σ.σ. Bruce εισαι αυτο που λεμε “και λεβέντης και μ@λάκας” και όχι δε με ενόχλησε το “greek”, η ματσίλα στον τρόπο του με χάλασε αλλά ευτυχώς δεν ήταν ικανή να με ξενερώσει)!

Μην το σκεφτείτε δεύτερη φορά όταν έρθουν ξανά σε 3-4 χρόνια (αν είμαστε τυχεροί δηλαδή. Όλοι ειναι πανω απο 60. Ο Mc Brain 70!! – και αυτος είναι ο λόγος που το vid μου ξεκινάει με τον Dickinson να μας λέει πριν 2 βδομάδες “we’re gonna f***ng dye one day haha – you wait”)

Τα show τους είναι απίστευτη εμπειρια και το να βρεθώ σε κάποιο από αυτά ήταν ένα μου εφηβικό όνειρο

Τέλος θα ήθελα να αναφερθώ στην απάτη με το Standing B. Είχα πολλά χρόνια να βρεθώ σε ένα τέτοιο μεγάλο live και πρώτη φορά είδα αυτόν τον διαχωρισμό. Ειλικρινά, όταν μπήκα στο Standing A και είδα ένα σωρό κόσμο κολλημένο στα κάγκελα του Standing Β, 500 μέτρα μακριά από τη σκηνή, 2 ώρες πριν τους Maiden ένιωσα πάρα πολύ άσχημα. Όπως επίσης και για το ότι οι δύο μπάντες πριν τους Maiden, δεν ήταν on screen για τον κόσμο αυτό.

Πείτε με “αγαθό” αλλά πάντα ένιωθα ότι το Metal ενώνει τον κόσμο του όσο λίγα “πράγματα” σε αυτή τη ζωή. Το να αποδεχόμαστε a priori τα κάγκελα μεταξύ μας, δεν είναι θετική εξέλιξη, τουλάχιστον όχι όπως το βλέπω εγώ.

Αυτά και Up the Irons!! Always!!

https://youtu.be/NlibDOwELuc