Με μια δημοσίευση του στο Facebook ο Desmond Child αποκάλυψε κάτι που ακουγόταν εδώ και καιρό, ότι θα εμφανιστεί μαζί με «έναν γαλαξία αστέρων» στο Ηρώδειο στις 27 Ιουνίου!

«Στις 27 Ιουνίου ερχόμαστε μαζί με τους φιναλίστ της φετινής Eurovision, The Rasmus, και έναν γαλαξία αστέρων για το “Desmond Child Rocks The Parthenon” στο Ωδείου του Ηρώδου Αττικού στην Ακρόπολη. Ο Lauri Ylonen και το συγκρότημα θα είναι μαζί μας για να ερμηνεύσουν κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας μου αφιερωμένες στα γλυπτά του Παρθενώνα. Παρακολουθήστε τους Rasmus με το τραγούδι “Jezebel” αυτό το Σάββατο στους τελικούς της Eurovision. Πάμε Φινλανδία!»

Να θυμίσουμε ότι πριν από περίπου 3 μήνες ο γνωστός Έλληνας συνθέτης Φοίβος στην εμφάνισή του στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου αποκάλυψε ότι ετοιμάζει μεγάλη καλοκαιρινή συναυλία στο Ηρώδειο με τον Desmond Child.

Μάλιστα, τόνισε ότι ανάμεσα στους καλλιτέχνες που έχουν δεχθεί πρόσκληση είναι οι Alice Cooper, Paul Stanley, Klaus Meine, Michael Bolton κ.α.

Να σημειώσουμε ωστόσο, πως μέχρι στιγμής καμία επίσημη ανακοίνωση για τη συναυλίας δεν έχει γίνει από κάποιο εγχώριο διοργανωτή.