Δεν χρειάζεται να σκεφτείς πολύ για να καταλάβεις τι παίζει με αυτά εδώ τα παλικάρια. Το όνομά τους, το logo, το εξώφυλλο και κομμάτια με τίτλους όπως “Midnight Coffin”, “Abyss Of Corpses” και “Re-animation Of The Dead” σε οδηγούν σε εύκολα συμπεράσματα.

Το περίεργο με αυτό το συγκρότημα είναι η ιστορία του. Δημιουργήθηκαν το μακρινό 1990 και έμειναν ενεργοί μέχρι το 1998 χωρίς να κυκλοφορήσουν ούτε ένα demo! Αυτό επειδή ο αρχηγός τους Jimmy Lundqvist δεν είχε μείνει ικανοποιημένος από τις ηχογραφήσεις τους. Δέκα χρόνια μετά όμως, το 2008, τον έπιασε νοσταλγία και αποφάσισε να ηχογραφήσει πάλι τα παλιά του κομμάτια μόνος του ώστε να φτιάξει ένα demo. Το demo οδήγησε σε νέα μέλη, σε νέες ηχογραφήσεις και έτσι έφτασαν αισίως στο 4ο τους album, το οποίο σπέρνει.
Old-school death metal από τους Σουηδούς, οι οποίοι σπούδασαν επιτυχώς στην Entombed/Dismember σχολή και αποφοίτησαν με επιτυχία. Σάπιες κιθάρες, σάπια φωνητικά, αρρωστημένη ατμόσφαιρα, παραγωγή από τα παλιά και το εν λόγω δισκάκι κυλάει ευχάριστα αφήνοντάς σου την αίσθηση ότι θες να το ξανακούσεις. Περισσότερες αναλύσεις για τη μουσική δεν χρειάζονται, αν ακούσεις δυο κομμάτια ξέρεις σε τι επίπεδα κυμαίνεται το album.

Bonus σε αυτό το album, μία περίεργη διασκευή στο “Dreaming” των Heavy Load η οποία όπως είναι φυσικό αλλάζει τα φώτα στο κομμάτι. Αυστηρά για death metal οπαδούς.