Η “Queen Of Noise” επιστρέφει

0

Η Cherie Currie ανακοίνωσε την κυκλοφορία του σόλο άλμπουμ της “Blvds Of Splendor” στις ψηφιακές πλατφόρμες για τις 28 Απριλίου από την Blackheart Records, στο οποίο θα συμμετέχουν αρκετοί special guests. Billy Corgan, Slash, Duff McKagan, Juliette Lewis, Brody Dalle και ο Matt Sorum παίζουν στο άλμπουμ.

«Η φωνή της Cherie τα λέει όλα. Είναι φοβερή και τώρα περισσότερο από ποτέ αυτή η φωνή λέει την ιστορία του που έχει βρεθεί στη ζωή της. Αυτό το άλμπουμ είναι για το που βρίσκεται η Cherie τώρα. Περιμέναμε πολύ καιρό για να ακούσουμε αυτή τη μεγάλη φιγούρα του rock’n’roll να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα. Είμαι πολύ υπερήφανος που είμαι μέλος σε αυτό το project με μια από τις καλύτερες τραγουδίστριες όλων των εποχών», δηλώνει ο Matt Sorum.

Το project ξεκίνησε το 2010 ενώ η Cherie προωθούσε την ταινία “The Runaways” (αν δεν την έχετε δει κάντε το!) με πρωταγωνίστριες τις Dakota Fanning, που υποδύεται την ίδια και την Kristen Stewart στο ρόλο της Joan Jett. Το 2016 ενώ ήταν έτοιμη να κυκλοφορήσει το άλμπουμ είχε ένα ατύχημα που τις προκάλεσε παράλυση στο πρόσωπο για 10 μήνες. Μετά την κυκλοφορία του “The Motivator” το 2019 άνοιξε ο δρόμος για το “Blvds Of Splendor”, το οποίο μάλιστα κυκλοφόρησε στην περσινή Record Store Day σε έκδοση κόκκινου βινυλίου σε 3000 κόπιες. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που το άλμπουμ θα είναι διαθέσιμο σε ψηφιακή μορφή και θα συνοδεύεται από τρία bonus tracks.